Всяка жена мечтае да се срещне мъж, с когото да

...
Всяка жена мечтае да се срещне мъж, с когото да
Коментари Харесай

Как да привлечете стойностен мъж в живота си и да бъдете щастливи

Всяка жена мечтае да се срещне мъж, с който да показа живота си. Намирането на сродната половинка обаче, която е най-подходяща за вас, не е толкоз лесна задача. Ще се наложи да положите някои старания, с цел да постигнете триумф. Тези топ препоръки от психолозите могат да ви оказват помощ доста. Ето по какъв начин да привлечете стойностен мъж в живота си и да бъдете щастливи.

Забравете предишното

Първото нещо, което би трябвало да извършите, с цел да привлечете мъж към себе си, е да се отървете от предишното. Именно то пречи на нежния пол да откри същинското си благополучие в любовта.

Изживените в предишното страсти като надълбоко отчаяние,  негодувание, липса на откровени усеща, неучтивост, гибелта на обичан човек – всичко това предизвиква сериозна контузия на женската душeвност и оставя незаличими следи в душата й. Дамите се опасяват да не се повторят същите истории. Но откакто се освободите от тежестта на предишното, ще се отворите към светлото бъдеще.

Отървете се от негативизма

Сега общоприето предписание е, че мъжете са привлечени от „ кучки “ и точно такива дами ги карат да  губят мозъка си. Дори и да има някаква истина в това изказване, представителите на мощната половина на човечеството няма да се решат да свържат живота с егоистични и своенравни дами.

Причината е, че капризността и одухотвореността не са съвместими понятия. За да привлечете мъж в живота си, изключително верния мъж, би трябвало да излъчвате наслада, добрина и оптимизъм.

Изчистете главата си от отрицателни мисли, а сърцето – от отрицателни страсти. Докато гневът, отчаянието, унинието живеят във вас, няма да постигнете мечтаното благополучие. За да се отървете от негативизма ще ви помогне компанията на положителни приятелки, гледането на комедии, пътуванията. Веднага щом отрицателната мисъл или страст стартира да ви превзема, насочете вниманието си към нещо позитивно.

Бъдете безгрижни

Ако сте непрестанно фокусирани върху решаването на проблемите си, външният ви тип се трансформира и то не към положително. Такава жена е постоянно намръщена и сериозна, строга, не се усмихва. Как всичко това би могло да притегли вниманието на някой мъж? Разбира се, че няма. Представителите на мощната половина на човечеството в по-голямата си част възприемат връзките с дамата до тях като извор на позитивни страсти, излаз и кей за душата, по тази причина заобикалят да контактуват с угрижени. Така че постоянно се усмихвайте, излъчвайте дружелюбие, удовлетворение от живота и ще бъдете непрекъснато ухажвани от противоположния пол.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР