Всяка жена иска скоростно и ефективно да сваля килограми. Новата

...
Всяка жена иска скоростно и ефективно да сваля килограми. Новата
Коментари Харесай

Минус 5 кг за 6 дни, докато си сит и щастлив

Всяка жена желае скоростно и дейно да смъква килограми. Новата диета – минус 5 кг за 5 дни, включва 1 200 калории дневно. Храненето, разграничено на дребни порции, не ви разрешава да огладнеете. Сити и щастливи, вие незабелязано сваляте непотребното.

Хранителния режим е извънредно подобаващ за всеки, който желае да отслабва, без да гладува. В него питателните артикули се разделят на порции по калории. Те порастват прогресивно – от закуска до вечеря. Така закуската става 300 калории, обядът е 400, а вечерята – 500 калории. Общият банкет на калории съществено се разграничава от досегашния и не би трябвало да надвишава 1 200 калории дневно.

Комбинациите, които са разрешени, са много разнородни. Така храната в никакъв случай не ви омръзва и постоянно сте в кондиция. Доказано е, че еднообразното и безвкусно меню единствено ви кара да се чувствате още по-гладни.

Режимът е елементарен за осъществяване. Ако съумеете да го спазвате 6 дни без спиране, ще свалите учудващо доста килограми. В галерията горе ще намерите примерните менюта за закуска, обяд и вечеря.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР