Всяка жена иска големи, сочни и страстни устни! Ето защо

...
Всяка жена иска големи, сочни и страстни устни! Ето защо
Коментари Харесай

3 съвета за секси и чувствени устни

Всяка жена желае огромни, сочни и буйни устни! Ето за какво ще ви дадем няколко съвета по какъв начин да се сдобиете с такива и да бъдете неустоима за мъжете!

Отървете се от мъртвите кафези

За тази цел ексфолирайте постоянно устните си. За скраба на устните можете да изпозлвате и натурални предписания като да вземем за пример с мед и захар. Ако устните ви са по-чувствителни, можете да изпозлвате маски за устни. Хидратирайте ги постоянно с еликсир, зехтин, бадемово масло или друго етерично масло.

Възвърнете розовия цвят на устните си

С пиенето на разнообразни питиета и ястие на разнообразни храни, цветът на устните стартира да се облезличава. Затова вашата цел е да възвърнете розовия цвят. Можете да употребявате семена от нар, смесени с кисело мляко. Нанасяйте тази примес върху устните си няколко пъти седмично.

 3 съвета за секси и чувствени устни Pinterest

Можете също по този начин да употребявате куркума. Смесете дребна лъжичка куркума с хладко мляко. Нанесете сместа върху устните си за няколко минути.

 3 съвета за секси и чувствени устни Pinterest

По-чувствени устни

Не е нужно да си вършиме пластична интервенция, с цел да имате огромни и секси устни.

Можете, да вземем за пример, да употребявате канелено и ментово масло. Благодарение на съставените елементи в тези масла, кръвообращението ще се усили и това ще придаде размер на устните.

Лицевата гимнастика е различен метод за увеличение на устните. Ето едно дейно упражнение: Повтаряйте гласните А, Ъ, О, У, Е, И по няколко пъти всеки ден.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР