Всяка жена иска да подражава на звездния и бляскав стил за

...
Всяка жена иска да подражава
на звездния и бляскав стил за
Коментари Харесай

Модните тенденции и вечните класики

Всяка жена желае да подражава на звездния и блестящ жанр за облекла на известните персони. Обществената тайна тук е, че те наподобяват прелестно, с помощта на стилистите си, които са специалисти в тази сфера. Ние, въпреки това, нямаме този разкош, при който личен стилист да сортира облеклата ни, вместо нас. Затова сме принудени да се информираме в тази област, с помощта на което да изглеждаме добре и в крайник с модата.

Истината е, че трендовете се сменят, само че с времето някои неща остават безконечна класика и в случай че залагаме на тях, няма по какъв начин да се изложим или да не изглеждаме добре.

Напоследък изключително нашумяло е съчетанието на състезателен жанр с елегантно, делово облекло. Това може да бъде много фешън, само че зле подбрано, може да наподобява и много смешно. Един от начините е да съчетаете настоятелен жанр долна дреха (пола или панталон) и по-отпусната, спортна горна дреха (например пуловер). Представете си комбинацията от строго-делова пола и по-отпуснат пуловер – ужасно!

Вечерните детайли на дреха, заедно с непоколебим жанр още веднъж следват същото предписание. Долната част на облеклото е официална, а горната може да бъде по-разчупена, ярка и така нататък Обратният вариант изобщо не е целесъобразен.

Обувките са специфичност, с която също би трябвало да внимавате. Официалните костюми би трябвало да вървят ръка за ръка с елегантни, консервативни обувки. Вечерното облекло с висок ток, спортното с кецове или маратонки.

Комбинацията от материи на разнообразни облекла също е характерна. Фини материи като коприна е неуместно да се комбинират да вземем за пример с нещо плетено. Плетеното в частност пуловери или жилетки доста подхождат на дънки или по-плътни панталони.

Шалът като допълнение към визията е доста добър избор. Колкото по-нежен и колкото по-тънка е материята му, толкоз по-стилни изглеждате. Едрите бижута са доста красиви, само че не са подобаващи за ежедневна приложимост. По-скоро за някое вечерно събитие.

Има едно главно предписание – съчетанието на повече от 3 цвята в облеклото е рисковано, като тук черното и бялото не се броят.

Ако следвате тези простички препоръки няма по какъв начин да сбъркате в стила си.

Източник: kapere.com

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР