Всяка жена би се поласкала да я поканят на среща.

...
Всяка жена би се поласкала да я поканят на среща.
Коментари Харесай

8 признака, че той иска да ви покани на среща

Всяка жена би се поласкала да я поканят на среща. Когато става въпрос за взаимоотношения, ние, хората, обичаме да държим нещата ясни. Затова да откриете признаците, че той желае да ви предложения на среща, е като да тълкувате усмивката на Мона Лиза: Щастлива ли е, тъжна ли е или просто се нуждае от добър терапевт?

Не постоянно е елементарно да разгадаете дали той желае да премине от „ просто другари “ към „ просто не мога да пребивавам без теб “.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Нека разгледаме най-ясните знаци, с цел да можете най-сетне да спрете да се питате „ Иска ли да ме предложения на среща? “

Но ето къде става комплицирано: това, че някой демонстрира признаци на фамилиарност не значи автоматизирано, че има пристрастеност или ангажираност. Може да е единствено на една трета от пътя към желанието да излезе на среща с вас. Нека разберем.

Закача се с вас

Това, че даден мъж може да желае да ви предложения на среща, надалеч не значи, че той има смелостта да го направи. Хайде, дано бъдем откровени – мъжете също се тормозят да не бъдат отхвърлени, както е и при дамите. Затова от време на време представителите на мощния пол внимателно опипват почвата, с цел да видят по какъв начин ще реагирате. Може той да прояви възприятие за комизъм, почтено да ви подразни или просто да се пошегува с вас. Всичко това е, с цел да реши реакцията ви. Ако отговорите по позитивен метод, той ще знае, че може да продължи със идната стъпка. Ако обаче не ви хареса това, което прави, той ще знае, че е отритнат, само че без да се разкрива.

Поема самодейността

Е, обратно на казаното дотук, някои мъже са в другата прекаленост. Те са директни и обичат да държат нещата под надзор. Така да вземем за пример, в случай че към този момент сте другари с този човек и той желае да ви предложения на среща, може да ви предложи да отидете дружно на кино или на кафе. В това няма нищо извънредно. Но, в случай че той е този който възнамерява всичко, старае се да провежда срещата и изпипва всеки подробност, с цел да не се занимавате вие, значи евентуално желае да излезе на среща с вас, само че същинска, а не просто като другари.

 8 признака, че той желае да ви предложения на среща 8 признака, че той желае да ви предложения на среща

Не се опасява да е уязвим пред вас

Когато чувствате някого непосредствен, не се притеснявате да се разкриете пред него и да се покажете в светлина, в която малко хора са ви виждали. Същото е и при връзките. Ако някой изпитва усеща към вас, без значение дали към този момент ви е поканил на среща или не, той ще бъде подготвен да ви покаже това, което е в душата му, тъй като в действителност държи на вас. Не всеки би го направил.

Той участва изцяло, когато е с вас

В днешно време съвсем всеки е залепен на телефона си, а това постоянно затруднява връзката и пълноценното другарство, обратно на логиката. Но, в случай че въпросният човек се готви да ви предложения на среща, до момента в който си говорите, той няма да рови в мобилното си устройство от време на време, в противен случай. Цялото му внимание ще е ориентирано към вас, тъй като вие сте значимата.

Запомня вашите желания и дефекти

Човек, който се интересува от вас, ще запомня всяка дребна детайлност за това, което казвате или вършиме. Например, в случай че имате алергия към ядки, идващия път, когато ви купи бонбони или ви почерпи сладолед да вземем за пример, той ще внимава какво избира. Или пък, в случай че сте загатнали кое е обичаното ви цвете, може да получите тъкмо подобен букет за рождения си ден. Всичко е в детайлите. И в случай че този човек още не ви е поканил на среща, е доста евентуално скоро да го направи.

Нервен е към вас

Когато той е към вас или когато желае да ви предложения на среща, може да бъде обезпокоен за това дали ще се съгласите или ще му откажете. Също може да е нервозен в компанията ви, тъй като желае да ви направи положително усещане – все признаци, че ви харесва.

 8 признака, че той желае да ви предложения на среща 8 признака, че той желае да ви предложения на среща

Говори с хората за вас

Ако до вас доближи информация, че той приказва за вас, това не е просто клевета, а „ обществено позоваване “ в света на логиката на психиката. Той търси мнението на другите и всъщност се хвали с вас, тъй като към този момент сте забележителна част от мислите и диалозите му. Той няма самообладание да бъде на среща с вас още веднъж.

Той е обществен с вас

Той не се задоволява единствено с това да се усеща обвързван с вас; той желае и светът да знае за това. Така че за този човек няма промъкване или „ секрети срещи “. Ако той е обществен с вас – държи се за ръце, разгласява фотоси или просто виси измежду бял ден – това е знак за „ обществена видимост “. Когато излезете на среща той няма да пропусне да ви хване за ръка.

И най-после, въпреки всичко е значимо да не забравяте, че всичко е строго самостоятелно. Ако той дава отговор на всички признаци, изброени дотук, доста е евентуално той да си пада по вас и скоро да ви предложения на среща. Все отново обаче не забравяйте да анализирате цялостната картина на връзките ви, с цел да няма недоразумения по-късно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР