Всяка години започваме януари месец с така нареченото „Чисто хранене“.

...
Всяка години започваме януари месец с така нареченото „Чисто хранене“.
Коментари Харесай

Най-здравословните закуски за старт на 2021 г.

Всяка години започваме януари месец с по този начин нареченото „ Чисто хранене “. Това е наклонността да се употребяват минимално модифицирани храни, който да са био или набавени от приближен производител.

Понякога това е сложна задача, само че с верните комбинации е допустимо да се насладите на вкусна, здравословна закуска единствено за няколко лв. дневно. На какви здравословни закуски да наблегнете, поучава foodpanda.

• Яйце с авокадо
Авокадото може да се сервира като вкусна добавка към разнообразни храни или като смути. Авокадото и яйцата са цялостни със здравословни мазнини и хранителни субстанции.

• Мляко с мед
Въпреки че чистият мед не постоянно е елементарно наличен, той е доста потребен и се комбинира отлично с кисело мляко. С тази композиция ще се чувствате сити и ще повишите вашия имунитет през зимните месеци.

• Зеленчуков омлет
Магданозът, кориандърът и босилекът придават превъзходен усет на всеки омлет плюс, плюс обилие от хранителни субстанции. Те дават цвят и хранителна стойност на вашия обичан омлет.

• Овесени ядки
Всеки би желал да стартира с деня с вкусна палачинка, само че за предпочитане след Коледните празници е да замените вкусните закуски с нещо потребно. Овесените ядки са превъзходен източник на фибри, които усъвършенстват храносмилателната функционалност.

• Банан с фъстъчено масло
Бананът с лъжица фъстъчено масло е идеалният вид за закуска в придвижване. Фъстъченото масло, не е доста известно в България, само че всеки може да си направи вкъщи ядково масло. То е вкусно и извънредно потребно.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР