Всяка година зрителите с нетърпение следят датите, на които ще

...
Всяка година зрителите с нетърпение следят датите, на които ще
Коментари Харесай

10-те най-очаквани сериала през 2022 година

Всяка година феновете с неспокойствие наблюдават датите, на които ще излязат следващи сезони на обичаните им сериали в интернет. През 2022 година те ще бъдат качени по английските онлайн канали BBC 1, BBC 3, Sky Atlantic, Now, както и по едни от най-гледаните стрийминг платформи – Netflix, HBO, Disney+, Apple TV+, Hulu и Amazon Prime Video.

На 25 януари в платформите за видеосподеляне HBO, Sky Atlantic и Now стартира да се излъчва най-новата историческа драма „ Позлатената ера “ на режисьора и сценарист Джулиан Фелоуз, който сътвори и най-успешния английски сериал „ Имението Даунтън “.

Действието в епизодите на „ Позлатената ера “ се развива по време на огромни стопански промени през 1880 година в Съединени американски щати и показва споровете сред две богати фамилии. През 1882 година е началото на историята на Мариан Брук – осиротялата щерка на военачалник от юга, която се мести да живее с лелите си в Ню Йорк. Част от актьорския състав в драмата от общо 10 епизода включва Кари Куун, Таиса Фармига, Синтия Никсън и Кристин Барански.

Вторият сериал, който направи премиерата си на 2 февруари в стрийминг платформите Disney+ и Hulu е „ Пам и Томи “. Сюжетът наблюдава бурната връзка на Памела Андерсън и Томи Лий, свадите и следствията от стартирането на тяхната неразрешена секс лента.

Лили Джеймс влиза в ролята на звездата от „ Спасители на плажа “ Памела Андерсън, а Себастиан Стан се превъплъщава в барабаниста от групата Mötley Crüe Томи Лий. Сериалът ще съдържа 8 епизода.

Ако към момента се питате кои ще са новите сериали и продължения през 2022 година, можете да разберете това, като прочетете класацията ни за 10-те най-очаквани сериала на годината.

1. „ Inventing Anna “
Очаквана премиера: 11 февруари 2022 година (Netflix)

Сериалът „ Inventing Anna “ стартира на 11 февруари в стрийминг платформата Netflix и ще споделя историята за възхода и падението на Анна Делви, с рождена фамилия Сорокин: тя е студентка по мода, родена в Русия, която присвоява стотици хиляди долари от заможните си другари, като съумява да ги заблуди, че е богата.

Актрисата Джулия Гарнър от кино лентата „ Асистентката “ влиза в ролята на известната измамница Анна Делви, откакто Ема Корин я изигра в театралната пиеса „ Anna X “ в лондонския Уест Енд. Сезонът ще има 10 епизода.

2. „ Разделение “
Очаквана премиера: 18 февруари 2022 година (Apple TV+)

Новият сериал „ Разделение “, който излиза на 18 февруари в платформата Apple TV+, е автентичен план на артиста и режисьор Бен Стилър. Сюжетът на сезона се върти към мъж на име Марк, управляващ екип от чиновници, чиито мемоари са разграничени по хирургичен път сред работата и персоналния им живот. Появява се тайнствен сътрудник, който потегля на странствуване, с цел да открие истината за това, което работят. Сезонът ще включва 9 епизода.

3. „ Остри козирки “ (Сезон 6)
Очаквана премиера: 20 март 2022 година (BBC 1)