Всяка година за Хелоуин знаменитостите обичат да демонстрират своите бляскави

...
Всяка година за Хелоуин знаменитостите обичат да демонстрират своите бляскави
Коментари Харесай

Не се обличайте като Барби: Нови правила на стачката в Холивуд възмутиха актьорите

Всяка година за Хелоуин звездите обичат да показват своите блестящи и забавни костюми за празника, които постоянно основани на персонажи от хитови телевизионни излъчвания и филми. Тази година обаче те ще би трябвало да мислят други хрумвания за дрехи, откакто актьорите бяха предизвестени, че хелоуинските им костюми могат да нарушат разпоредбите на продължаващата стачка в Холивуд.

Няколко издания, измежду които " Variety " и " The Hollywood Reporter " оповестяват, че профсъюзът на Гилдията на актьорите (SAG-AFTRA) е издал насоки, към които членовете му би трябвало да се придържат. Съгласно тях актьорите освен нямат право да се снимат в продукции сега, само че не могат и да популяризират филми и сериали със свое присъединяване. Сега се вкарва и предписание по отношение на костюмите за Хелоуин:

" Не публикувайте фотоси с костюми в обществените мрежи, които са въодушевени от наличие, което е обект на стачката! Няма да популяризираме наличието [на филмовите студия] без обективен групов контракт ", гласи документа, публикуван от профсъюза.

Справка в Гугъл демонстрира, че най-популярните костюми за Хелоуин за 2023 година са Барби (на 1-во място), Спайдърмен (3-то място) и Уендсей Адамс (6-то място). Всички те попадат под възбраната на SAG-AFTRA.

Носенето на костюми, въодушевени от тези герои, би разпространявало наличие, основано от студиата, с които актьорите са в спор, изяснява профсъюза.

" Избирайте костюми, въодушевени от систематизирани персонажи и други фигури (призраци, зомбита, паяци и други) ", поучават от там и приканват актьорите да употребяват " груповата си мощ ", с цел да изпратят мощно и ясни обръщение към работодателите, против които стачкуват.

Идеята обаче не беше посрещната от всички с необикновен екстаз. Актрисата от " This is Us " Манди Мур се включи с обява в обществените мрежи, като написа: " Това смешка ли е? Хайде SAG-AFTRA. Това ли е значимото? Ние ви молим да преговаряте добросъвестно от наше име. Толкова доста хора във всеки аспект на тази промишленост вършат съществени саможертви в продължение на месеци. Върнете се на масата и постигнете обективна договорка, с цел да могат всички да се върнат на работа. "

Номинираната за " Еми " актриса Мелиса Гилбърт се изрече още по-остро за рекомендациите:

" Това ли измислихте? Буквално на никого не му пука какво ще облече някой за Хелоуин. Искам да кажа, в действителност ли си мислите, че сходни детски неща ще сложат завършек на стачката? Изглеждаме като посмешище. Моля, кажете ми, че ще извършите по този начин, че това предписание да отпадне... и да отидете още веднъж на договаряния ".

Звездата от " Deadpool " Райън Рейнълдс употребява новината, с цел да се пошегува, че насоките са опция за 8-годишната му щерка " да се научи ", макар че не е част от от профсъюза на актьорите.

Впоследствие от SAG-AFTRA излязоха с конкретизиране, че разпоредбите се отнасят единствено за възрастните, а не и за техните деца.

Междувременно стачката на актьорите скоро ще означи стотния си ден. От началото ѝ по-голямата част от филмовата продукция е спряна, защото двете страни не съумяват да реализират съглашение по няколко претенции от страната на актьорите, измежду които по-висока заплата, дял от приходите от стрийминг и отбрани против използването на изкуствения разсъдък.

Последните договаряния сред актьорите и филмовите студия се провалиха предходната седмица. Тази седмица обаче звездата Джордж Клуни застана отпред на група от артисти, които показаха ново предложение на профсъюза за излаз от обстановката. Според " The Hollywood Reporter " групата е провела среща с ръководителите на SAG-AFTRA, а в нея са взели участие още Рейнолдс, Скарлет Йохансон, Кери Уошингтън, Тайлър Пери, Брадли Купър, Мерил Стрийп, Робърт де Ниро, Бен Афлек, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун, Ема Стоун и Лора Дърн.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР