Всяка година туристическият уебсайт Tripadvisor прави класация на Най-добрите хотели

...
Всяка година туристическият уебсайт Tripadvisor прави класация на Най-добрите хотели
Коментари Харесай

Ето кои са най-добрите хотели в света за 2023-та

Всяка година туристическият уеб страница Tripadvisor прави ранглиста на „ Най-добрите хотели на света “ въз основа на милиони отзиви и оценки. Нека да забележим кои са местата за пребиваване, короновани с влиятелната премия.

По света

За трета поредна година с огромната премия на Travellers' Choice бе почетен хотел The Toulson Court B&B (известен още като „ Скарбадос “) в Скарбъроу, Северен Йоркшир. Той бе разгласен за най-хубаво място за отдих в света с над 2000 „ отлични “ отзива на уеб страницата. 
                             

 

В световния лист с най-хубави хотели преди всичко е Rambagh Palace в Джайпур, Индия, следван от Ozen Reserve Bolifushi на Малдивите (втори), хотел Colline de France в Грамадо, Бразилия (трети) и Shangri-La The Shard, Лондон, на четвърто място. 
                             

 

Европа

Shangri-La The Shard, който заема етажи от 34 до 52 на небостъргача The Shard, Лондон, пък е номер 1 в Европа, следван на второ място от Romance Istanbul Hotel в Турция – шести в международната категория " Луксозен хотел ". 
                             

Shangri-La The Shard оглавява листата на „ Най-добрите хотели “ в Обединеното кралство с помощта на удивителния брой „ отлични “ мнения – 5796 от общо 6609.

Хотелът не е утвърден единствено от потребителите на TripAdvisor. MailOnline Travel прегледа парцела през март тази година, като му присъди пет звезди и го разказа като притежаващ „ зашеметяваща панорама, впечатляващ ресторант, спиращ дъха плувен басейн, елегантно приятелско обслужване и първокласни спални “.

Генералният управител на Shangri-La The Shard, Кърт Мачер, споделя пред изданието: „ За нас е невероятна чест да бъдем приети за най-хубавия хотел в Обединеното кралство и хотел номер 1 в Европа и сме още по-горди от обстоятелството, че постигнахме и забележителна позиция Shangri-La The Shard да бъде разгласен за хотел номер 4 в света.

„ Това отличие е доказателство за пристрастеността и отдадеността на нашия екип в Shangri-La The Shard, Лондон, и ние сме толкоз признателни на нашите посетители, които споделиха своите позитивни мнения за престоя си на уеб страницата.

„ Бихме желали да изразим нашата откровена признателност на цялото семейство Shangri-La The Shard, Лондон, и нашите уважаеми посетители за тяхната непрекъсната поддръжка. Ще продължим да се стремим към съвършенство и да надхвърлим упованията на всеки посетител за един в действителност магически престой. “

Съединени американски щати

Най-добрият хотел в Съединени американски щати е Perry Lane Hotel, A Luxury Collection Hotel, в град Савана, Джорджия, следван от Hotel Emma at Pearl в Сан Антонио, Тексас. На трето място в Съединени американски щати е Hotel Madera във Вашингтон, следван от The Lancaster в Хюстън на четвърта позиция и Acqualina Resort & Residences On The Beach във Флорида на пета. 
                             

Южен Пасифик

Първите пет най-хубави места за пребиваване в листата на Южния Пасифик включват Pinetrees Lodge, остров Лорд Хау, Австралия (първи), The Reef House Adults Only Tropical Escapes, Palm Cove, Австралия (втори), Tokoriki Island Resort, остров Токорики, Фиджи (трети),Remington, Muswellbrook, Австралия (четвърти) и RACV Torquay Resort, Австралия (пети). 
                             

Джеймс и Анджела Ръсдън, притежатели на The Toulson Court Bed and Breakfast„ Наистина не чакахме невероятната вест точно нашият хотел да бъде коронясана като Най-добър в света за трета поредна година! Изумени сме и се радваме да спечелим тази премия още веднъж. Това е фантастично освен за нас, само че и за град Скарбъроу и всичките му атракции “, споделиха пред „ Дейли мейл “ Джеймс и Анджела Ръсдън – притежатели на The Toulson Court Bed and Breakfast

Гостите похвалиха хотела за чудесната закуска, за топло посрещане, отличното обслужване и дребните екстри, измежду които „ очарователния пеещ готвач “.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР