Всяка година списание Tatler изготвя класация на 50-те най-желани мъже

...
Всяка година списание Tatler изготвя класация на 50-те най-желани мъже
Коментари Харесай

Кирил Сакскобургготски, Tatler, 50-те най-желани мъже на Великобритания и защо князът попадна в тази класация

Всяка година списание Tatler изготвя ранглиста на 50-те най-желани мъже на Англия. В челната десетка попадат имената на задоволително известни - като Бруклин Бекъм и Хари Стайлс, само че и на по-неизвестни - били те аристократи и/или новоизгряващи спортни звезди.

Възрастовата граница също е много обширна - от 19-годишния играч от Формула 1 Ландо Норис, до (за наше учудване) 55-годишният княз Кирил Сакскобургготски. Съдейки от фотосите му по бански, не е по никакъв начин изненадващо, че Кирил е попаднал в селекцията.

Българският княз, наследник на Симеон Сакскобургготски, e татко е на три деца (между които и Мафалда) и има родствена връзка с европейски кралски особи.

Завършил е Принстън, кръстник е на принц Аристидис-Ставрос и има доста известни другари, сред които Гуинет Полтроу и Хю Грант.

Княз Кирил и брачната половинка му Росарио Надал се разведоха през 2009 година, само че българският престолонаследник от известно време си има нова другарка - британката Катрин Бътлър, която е щерка на дипломатически консултант на Маргарет Тачър, пишат от Tatler.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР