Всяка година сп. People обявява кой според изданието е най-сексапилният

...
Всяка година сп. People обявява кой според изданието е най-сексапилният
Коментари Харесай

Неустоимият сърцеразбивач: ето кой е най-сексапилният мъж за 2023

Всяка година сп. People афишира кой съгласно изданието е най-сексапилният мъж на планетата. И всяка година изборът им е колкото приветстван от някои, толкоз и подложен на критика от други. Все отново сексапилът е субективно разбиране? Или не?

Е, през 2023 може и да се окаже, че People са показали един мъж, който наподобява е повсеместен любим, за който като че ли бяхме позабравили през последните години. Неговият сексапил надали е останал незабелязан на екрана, изключително от телевизионните фенове.

Става въпрос за артиста Патрик Демпси, който стана много известен с помощта на сериала „ Анатомията на Грей “.

 People sexiest man alive Getty

В ролята на красавеца доктор Дерек Шепърд в лекарския сериал Демпси завоюва любовта освен на основната героиня Мередит Грей, само че и на милиони почитатели по света. И макар че изминаха съвсем две десетилетия от първата му поява в сагата, наподобява Патрик остарява като хубавото вино и през днешния ден е не по-малко обаятелен оттогава.

Статутът му на сърцеразбивач провокира подобен възторг измежду почитателите, че той краси страниците на People безчет пъти през годините. А не щеш ли в този момент получава признанието за най-сексапилния жив мъж в света съгласно изданието.

„ Бях изцяло шокиран, а по-късно започнах да се дръзвам, като че ли това е смешка “, разяснява Патрик.

„ Радвам се, че това се случва в този миг от живота ми “, споделя още 57-годишният артист пред People в изявление за корицата на изданието.

„ Хубаво е да имам такова самопризнание […] и това ми дава опция да го употребявам за нещо позитивно. “

Най-близкият до сърцето му план е „ Центърът Демпси “, който той основава в чест на починалата си майка, с цел да поддържа пациенти с рак и техните близки.

 People sexiest man alive Getty

В персоналния си живот Демси е много по-различен от най-популярния си воин. Той женен от 1999 година насам за 57-годишната Джилиан, която е гримьор и създател на козметична линия. Двойката има три деца – Талула, на 21, и 16-годишните близнаци Съливан и Дарби.

Що се отнася до това по какъв начин ще реагират децата му, Демпси признава с усмивка: „ Просто иска ми се подиграват и ще се заяждат с мен и ще измислят всевъзможни причини защо не би трябвало да бъда аз. “

„ Което е добре, те ме поддържат млад. “
                             

След като набра известност в „ Анатомия на Грей “, Патрик затвърди имиджа си на артист, по който зрителките обожават да въздишат, в сантиментални комедии като „ Омагьосана “, „ Шаферът “, „ Денят на влюбените “ и „ Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта “.

През декември артистът ще покаже своите спортни умения в режисирания от Майкъл Ман биографичен филм „ Ferrari “ в ролята на италианския водач Пиеро Таруфи.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР