Всяка година модните дикратори и известни лица от подиума задават

...
Всяка година модните дикратори и известни лица от подиума задават
Коментари Харесай

Ужасните модни тенденции, които жените и мъжете трябва да забравят

Всяка година стилните дикратори и известни лица от подиума задават звук в трендовете при облеклата, грима и косата.

15 фешън кошмара, които би трябвало да останат в предишното (СНИМКИ)

Някои от тях са практични и стилни , като дънките с високата талия, които скриват недостатъци и акцентират привлекателните извивки. Други обаче би трябвало да бъдат забравени вечно.
Напомпани устни

„ Вафличките “ в корените си отидоха, само че напомпаните устни оцеляха. Момичета, не е секси ! Нито прекалено напомпаните с хиалурон устни, нито позирането за фотография вид „ целувка “. Не, не наподобявате на Анджелина Джоли . Естествения тип на устните ви, емфатичен с уместно червило, постоянно е на мода.
Светещите маратонки
 Всички деца на възраст от 1 до 3 години се впечатляват, когато ги обуете в тези шарени сандалки, които светят и пищят до момента в който мъникът върви. Проблемът идва, когато възрастен човек обуе в светлина краката си. Отначало може би изглеждаше занимателно, след това стартира да става неуместно. Thinkstockphotos
Всички деца на възраст от 1 до 3 години се впечатляват, когато ги обуете в тези шарени сандалки, които светят и пищят до момента в който мъникът върви. Проблемът идва, когато възрастен човек „ обуе “ в светлина краката си . Отначало може би изглеждаше занимателно, след това стартира да става неуместно.
Безкраен и изострен маникюр

 Прекалено дългите и остри нокти нито са практични, нито естетични. Маникюрите на някои дами описват цялата им история и моментно въодушевление. С един взор в ноктите й можете да разберете какво обича да похапва, кои са й обичаните животни, каква марка автомобил кара и редица детайлности от биографията й. gettyimages

Прекалено дългите и остри нокти нито са практични, нито естетични . Маникюрите на някои дами описват цялата им история и моментно въодушевление . С един взор в ноктите й можете да разберете какво обича да похапва, кои са обичаните й животни, каква марка автомобил кара и редица детайлности от биографията й.

Впити мъжки панталони

 Впитите панталони дано си останат в дрешника на дамите, с цел да акцентират формите им. Жените оценяваме по достолепие мъжката фигура и без да се разхожда в клинчета. Thinkstockphotos

Впитите панталони дано си останат в дрешника на дамите , с цел да акцентират формите им. Жените оценяваме по достолепие мъжката фигура и без да се разхожда в „ клинчета “.

Вижте още 11 фешън кошмара, които би трябвало да си останат в предишното

И още от най-абсурдните трендове:

Най-абсурдните рокли на премиите Оскар през годините (СНИМКИ)

Модните произшествия от Met Gala 2017 (СНИМКИ)


„ Голите дънки “, за които всички приказват (СНИМКИ)

Най-откачените рокли на Met Gala през годините (СНИМКИ)

Тенденции в грима, които би трябвало да се забранят със закон (ВИДЕО)

Нов неуместен фешън вик при дънките (СНИМКИ)

Вежди като бодлива тел: Бихте ли го създали? (СНИМКИ)

Дънки разпалват въображението с един размах (СНИМКИ)

Паунови вежди (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР