Всяка година хиляди британци се отправят към Winter Wonderland, за

...
Всяка година хиляди британци се отправят към Winter Wonderland, за
Коментари Харесай

„Отидох в Winter Wonderland и похарчих 10 британски лири за лакомства, които ме поразиха“

Всяка година хиляди британци се насочат към Winter Wonderland, с цел да се насладят на коледния дух, само че какъв брой скъпа е сезонната туристическа атракция?

С възприятие на удивление в очите Кали Брукс реши, че няма различен избор с изключение на да посети събитието в Лондон, с цел да го тества сама. И до момента в който мнозина се оплакват от скъпата храна, журналистката беше прелестно сюрпризирана от опита си.

Докато преди билетите бяха безвъзмездни, възползвайки се от известността на събитието, уредниците дефинираха цена от £5-£ 7.50, само че Кали счита, че входната такса е повече от потребна. Тя дойде в събота с времеви период 12-2, с бюджет от 10 английски лири и трябваше да се оправи със скандалната 40-минутна опашка, която един залагащ назова „ Игрите на глада “. За благополучие на Кали, щом влезе вътре, приличаше по-малко на арената, употребена в известния франчайз, а по-скоро на нещо вълшебно място, от което бихте очаквали Дядо Коледа да създава играчки за милиони деца по света.

Въпреки първоначал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР