Всяка една връзка може да бъде разрушена с няколко прости

...
Всяка една връзка може да бъде разрушена с няколко прости
Коментари Харесай

Болезнените и неизбежни последици от изневярата

Всяка една връзка може да бъде разрушена с няколко елементарни дейности. Дори видимо най-хубавите връзки сред мъж и жена могат да бъдат разрушени, в случай че се стигне до невярност. Тогава цялата посока на вашия път дружно може да се промени. Никога към този момент няма да имате онази химия сред вас, която сте основали в течение на толкоз доста години. Много мъчно ще бъде да намерите път още веднъж един към различен, а това в множеството случаи значи завършек на връзката. Ако ваша близка другарка попадне в такава обстановка, пробвайте да й помогнете, тъй като последствията за една жена от такава постъпка от мъжа до нея могат да бъдат доста травматични и това може да я бележи за цялостен живот. Ето и най-често срещаните от тях:

Тя в никакъв случай няма да си върне доверието. Ако дамата е срамежлива и плаха, евентуално постоянно ще има вяра, че не е задоволително добра за никого и ще е необходим дълъг и мъчителен лековит развой, с цел да направи първата стъпка към възобновяване. Предателството може да разбие увереността й и това, което той е направил, ще я накара да мисли, че колкото и да се старае и колкото и да е добра в това, постоянно ще се проваля и ще страда.

Ще се удавите самосъжаление. Жената в никакъв случай повече няма да се обича, вместо това тя ще се удави в самосъжаление като малко момиче, което е изгубило религия в себе си и качествата си да реализира нещо положително. Тя ще потъне в бездънен и мрачен стадий на меланхолия, който изцяло ще я промени като персона. Ще одобри, че е  най-нещастната душа във Вселената и нищо не може да я избави от такова проклинание.

Тя повече мъчно ще може да се довери на никого. Тя ще стартира да мисли, че тъкмо както сътрудникът й я е наранил и предал нейното доверие, други хора могат и несъмнено ще създадат същото. Тя ще мисли, че всички останали са тъкмо като него, и с цел да се избави, ще построи тези здрави стени към себе си и ще затвори всички отвън тях. Със сигурност и в никакъв случай повече няма да повярва на индивида, който я е предал, даже и той да приказва истината.

Ще спре да има вяра в любовта. Тя няма да повярва, че същинската обич към момента съществува, тъй като са й разрушили сърцето и са потвърдили, че колкото и нещо да наподобява същинско, никой не е кадърен да обича някого същински и правилно  – поради това, което половинката й е направила. Дори и той да я убеждава, че ще промениш навиците си и в никакъв случай повече няма да изневери, ще бъде неефикасно да елементарни и даже и да го направи, евентуално няма още веднъж да бъде същият човек.

Ще откри още аргументи да ненавижда живота. Реалността въобще не е толкоз съвършена и в случай че разбият сърцето й по този метод, тя най-сетне ще стигне до извода, че животът не си коства да се живее. Тя може да загуби всякаква вяра за цялостен живот и това може да провокира поредност от по-сериозни и постоянно увреждащи прочувствени разтърсвания в нея, по тази причина се нуждае от помощ.

Може и да не си елементарни. Тя ще мисли, че е заслужила всяка болежка и страдалчество, през които е минала – и в никакъв случай няма да си елементарни, че не е направила задоволително, единствено с цел да избави връзката с мъжа до нея. Може даже да се опита да поеме виновността, даже в случай че е напълно явно, че той е отговорен.

Повече няма да бъде същият човек. Тя ще се трансформира в някой неразпознаваем и има огромен късмет това да не води до нищо положително. Някой, който е бил засегнат и предаден, от време на време може да се озлоби и да е подготвен да нападна всеки, който се опита да бъде покрай нея.

Започва да ненавижда нещата, които в миналото е обичала. Тя ще спре да слуша обичаните си любовни песни или да върви тук-там, които в миналото са я карали да се усеща най-щастлива, тъй като ще й припомнят за него. Може даже ще загуби интерес да посещава обичаните си заведения за хранене, тъй като щастието, което в миналото е изпитвала на тези специфични места, ще бъде сменено от мъчителни мемоари. За нея животът ще бъде неправилен и нищо не може да го направи по-добър.

Страда всеки ден. Болката мъчно ще отмине и може да минат години, преди тя още веднъж да се почувства същински жива и щастлива. Неговото изменничество може да изсмуче цялото благополучие от нея и ще я лиши да види даже и най-малката вяра за по-добри дни. Тя може да наподобява добре извън, само че надълбоко в себе си има безконечна стихия от болежка, подозрение и безизходност, които просто чакат да избухнат.

Спира да има вяра в бъдещето. Всички фантазии, които са създали дружно, ще бъдат единствено сянка от в миналото съвършената любовна история, която са написали. Изневярата освен ще повлияе на това по какъв начин тя се вижда в сегашното, само че и ще токсини мислите й за бъдещето. Тя ще откри за неефикасно да мечтае – освен, тъй като е изгубила увереността си, само че и тъй като към този момент не може да откри причина да продължи напред и поради всичко това е отговорен той.

Разбира се, има дами, които по-лесно не престават напред, само че изброените последствия от изневярата засягат огромна част от дамите, които са я претърпели. Със сигурност е травматично, само че в случай че и на вас се е случило сходно нещо, не стигайте до тези крайности. Животът е хубав и въпреки в този момент да не ви се коства по този начин, след време ще бъдете щастливи още веднъж. Просто не позволявайте на нечия непозната неточност да проваля живота ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР