Всяка една война има три измерения - хуманитарно, икономическо и

...
Всяка една война има три измерения - хуманитарно, икономическо и
Коментари Харесай

Антония Петрова: Не бива да забравяме, че Хамас не е Палестина

Всяка една война има три измерения - филантропично, икономическо и политическо. До момента Израел разгласи за над 800 жертви, като измежду тах са и над 260 деца, които са били до Ивицата Газа на фестивал на мира. Къде са човешките права от хартата, когато става дума за война?

Това разяснява пред Нова тв Антония Петрова. 

Няма по какъв начин да не остане непокътнат икономическия миг. Вече стана ясно, че цената на петрола към този момент стремително се покачва и в този момент е момента всички да седнат на масата на договарянията, уточни тя.

Това е конфликтна точка, гореща, с военни дейности. Но до момента не ставаше дума за война. Въпросът е за какво в този момент, когато целия цивилизован свят разгласи поддръжка за Израел. Това автоматизирано значи, че Европа и Съединени американски щати поддържат Израел и логистично и финансово. А това на собствен ред ни отстлабва. Тогава не се ли опитва  Русия през Израел да влезе, уточни тя. 

За нас като българи е значимо да разберем посредством всичко, което  се случва с военните спорове по света, е нещо, което би трябвало да ни сплотява, а не противоположното. Илюзия е, че хората са доста положителни, че светът върви към нещо положително, а на някой конспирацията е да се избиваме между тях. Истината е, че светът не е толкоз положително място, че има непрекъснато войни, а ние сме в един добър боен съюз. Така че ние би трябвало да се борим за съдружниците си, за мира и за демокрацията, тъй като тези неща не са даденост, коментира Добромир Иванов.

Добре е да се означи, че Хамас не е Палестина. Че в Палестина има доста хора, които желаят мир и успокоение, както и в Израел. Това са два приятелски народа, които просто би трябвало да се научат да живеят дружно, разяснява Петрова.  

Така е. Не бива да забравяме, че Хамас е една терористична организация, която е против целия християнски и цивилизован свят. Така че не трябва да се заблуждаваме, че те са единствено против Израел, а на нас са ни другари. Те на нас гледат по същия метод, тъй че опасности има и те са действителни, коменитра Иванов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР