Всяка една съпротива срещу мерките означава от страна на Ричард

...
Всяка една съпротива срещу мерките означава от страна на Ричард
Коментари Харесай

Алибегов водел кампания на ГЕРБ против правителството, убеден Рашков

Всяка една опозиция против ограниченията значи от страна на Ричард Алибегов и неговата организация, че той е срещу държавното управление. Иначе ограниченията са търпими.

Така служебният вътрешен министър Бойко Рашков разяснява несъгласието на нощните заведения в Благоевград да съблюдават ограниченията и настояването на Ричард Алибегов на оставката на шефа на ОДМВР-Благоевград.

Рашков е уверен, че органите на Министерство на вътрешните работи в Благоевград не са създали нещо, което в прорез със закона. Човекът, който е задържан пред нощно заведение в Благоевград, откакто е трезвен е написал опрощение в полицейското ръководство.

По думите на Бойко Рашков Алибегов прави политическа активност, обвързвана с една избрана политическа партия - ГЕРБ, която води целенасочена политика против служебното държавно управление.

"Мерките са подобаващи за равнището на болестта в нашата страна и несъмнено, всички би трябвало да се съгласим, че не може да не се вземат никакви ограничения, в каквато тенденция ми се коства, че този човек, представител на бизнеса, тласка страната ", посочи Рашков.

Ако някои оспорва ограниченията, може да потърси отбрана от съда, счита още вътрешният министър.

По думите на Рашков, надзор би трябвало да има, само че и не може чиновниците на Министерство на вътрешните работи да наблюдават всяко едно деяние на всеки един човек дали съблюдава ограниченията срещу коронавирус. "Представете си, в случай че няма ограничения дали този човек с дългата коса ще понесе каквато и да е отговорност, в случай че на следващия ден се окажем с 15-20% заразяемост у нас на денонощие ", ядоса се Бойко Рашков.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР