Всяка една политическа криза генерира много напрежение и лоши управленски

...
Всяка една политическа криза генерира много напрежение и лоши управленски
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Този миграционен поток ще се увеличава

" Всяка една политическа рецесия генерира доста напрежение и неприятни управнически решения - миграционната тематика е една от тях. Това рефлектира върху всички браншове в страната - стопанска система, инфлация, неявяване от международната сцена ", съобщи водачът на “Републиканци за България” Цветан Цветанов пред Българска национална телевизия.

" Ако не бъде подкрепена " Гранична полиция и в случай че не бъдат вложени спомагателни средства за границата ни с Турция, проблемите ще нарастват. Оперативната активност съгласно мен отсъства. Не е обикновено вътрешният министър, както съобщи през вчерашния ден, да споделя, че ограниченията, които подхваща Министерство на вътрешните работи, водят до дейности на трафикантите да вършат укрития и да прекарват мигранти. България влезе в интернационалния продан с това по какъв начин не може да противодейства на миграционния напън ", счита Цветанов.

" Този миграционен поток ще се усилва. След земетресението в Турция не ни чака хубаво лято. Системни проблеми в бранша за сигурност са в основата на това, което следим като резултат. Има липса на оперативна информация. България влезе в интернационалния продан с това по какъв начин не може да противодейства на миграцията. Когато не познаваш система, когато през последните години има случаи с такова държание - това е или липса информация или следим управническа отпадналост. Липсва управническа стратегия, политики и небосвод. Ние вървим след събитията ", сподели още някогашният министър на вътрешните работи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР