Всяка една жена действа по различен начин с мъжете. Има

...
Всяка една жена действа по различен начин с мъжете. Има
Коментари Харесай

Женските зодии, които могат да притежават всеки мъж

Всяка една жена работи по друг метод с мъжете. Има дами, които са нежни и сантиментални, има такива, които са тихи и срамежливи. Днес обаче няма да ви разкажем за тях, а за дамите, които са буйни и могат да имат всеки мъж.
Те знаят тъкмо какво желаят и постоянно го получават, без значение какъв брой нерви и старания ще са им нужни. Набележат ли си някой мъж, няма метод да не го получат, подготвени са на всичко, с цел да реализиран задачата си. Всъщност тяхната цел е да се забавляват, а мъжете просто са луди по тях.
 Зодиите, които ще намерят същинската обич Зодиите, които ще намерят същинската обич
Има зодии, които след голямо търсене на верния човек, въпреки всичко го намират и това в действителност е неизбежно. Те просто са родени, с цел да на...

Скорпион
Това са целеустремени дами, които знаят тъкмо какво да създадат, с цел да привлекат вниманието на мъжа, който харесват. Те са доста буйни и огнени, притеглят мъжете като магнит. Качеството, което доста им оказва помощ да превземат мъжките сърца е коварността. За тях няма значение какво ще им коства прелъстяването, значимото е да стигнат до края. Имат извънредно доста обожатели, тъй като са извънредно магнетични. Обикновено дамата Скорпион е забавна за всеки един мъж. Тя може да има всеки, стига да го пожелае. Няма неприятни планове, само че нормално всичко, което прави е за развлечение, тя не търси сериозна връзка.
Телец
 3-те зодии, които ще срещнат огромната обич до края на 2020 3-те зодии, които ще срещнат огромната обич до края на 2020
Eдвa ли имa чoвeк нa Зeмятa, кoйтo дa нe търcи eднo глaвнo нeщo в живoтa cи и тoвa e oнaзи гoлямa, иcтинcкa любoв, зa кoятo чeтeм в кни...
Те наподобяват доста тихи и спокойни, само че в действителност са скрити лимонки. Много добре знаят какво желаят и по какъв метод да го получат. Упоритостта им им оказва помощ лека-полека да стигат до задачата. Нищо не може да ги спре, в случай че желаят да имат сърцето на някой мъж. Жените Телец не основават такова усещане първоначално, само че това не трябва да ви заблуждава. Те са извънредно нежни, всеотдайни и правилни. За това един път вдлъбнат по тях, един мъж просто не може да ги не помни. Оставят трайна диря след себе си. Възможно е първоначално да се държат с вас като с другар, с цел да се доберат по-лесно до крайната цел, а тя е да завоюват сърцето ви.
Лъв
Играта с тези дами несъмнено е доста забавна. Те имат високо его и нормално са малко по-недостъпни от останалите дами, а в действителност това кара мъжете да се влюбват в тях. Жените, които носят този зодиакален знак са едни от най-интересните  за мъжете. Обикновено те са в графата „ незабравими “ дами. Лъвиците имат мнение за всичко и непреклонен манталитет. Те са като същински кралици. На пръв взор наподобяват студени, а това в действителност притегля мъжете. Обичат да са център на вниманието и нормално им се получава доста добре. Те са магнетични и привлекателни, вършат всичко с доста страст и пристрастеност. Държат се на равнище и не биха посочили, че се пробват да завладеят сърцето на мъж, вършат го безшумно и прикрито, което прави играта с тези дами още по-интересна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР