Всяка двойка изразява любовта си по различен начин, като някои

...
Всяка двойка изразява любовта си по различен начин, като някои
Коментари Харесай

Четирите зодии, които изразяват любовта си чрез физическа близост

Всяка двойка показва любовта си по друг метод, като някои хора го вършат посредством физическа непосредственост.  Истината е, че това зависи от всеки човек. Повечето от нас са прекарали няколко мързеливи часа от живота си, мечтаейки за прелестни способи, по които сродна им душа ще изрази любовта си. Други пък мечтаят да получат предложение по желан метод.

Някои получават ентусиазъм от филми, други от истории на приятелите си, трети от последната книга, която са прочели. В реалност всеки човек самичък би трябвало да избере по какъв начин би трябвало да покаже възприятията си към своята половинка. Само тогава това ще бъде откровено и от сърце. Някои жадуват за качествено време със своята половинка, други и вършат дарове като метод да изразят възприятията си.

Днес обаче ще разгледаме зодиите показват любовта си посредством физическа непосредственост.

Лъв

Докато думите на любовта и стихотворенията могат да очароват сърцето ви, верният метод да ухажвате Лъв е друг. Той избира нежни милувки и. Те ги употребяват, с цел да отвърнат на възприятията на сласт, обич и привличане. Някои сътрудници може да се оплакват, че Лъвовете в никакъв случай не схващат фините подмятания, които им вършиме. Е, в този момент знаете, че техният любовен език е физическа непосредственост. Именно това Лъвът схваща най-добре. Така че можете да го употребявате, с цел да ги очаровате. Те бива реагирали най-добре, в случай че усетят по какъв начин ги хващате за ръка или се сгушвате в тях, до момента в който гледате някой филм.

Телец

Този звезден знак употребява деянията на физическа непосредственост, с цел да се почувства по-близо до своята огромна обич. Независимо дали става дума за гушкане или улавяне за ръце – всичко това му харесва. нямат място в тяхната книга, защото Телецът е пряк. Така че дръжте го за ръката, до момента в който се грижите за него и скоро ще бъдете в центъра на неговия свят. Оставете думите настрани и се концентрирайте да сте покрай тях и те да усетят това.

Овен

От целувки до милувки и най-топлите обятия, Овенът има доста способи да покаже любовта си към някой специфичен човек. Основното възприятие е, че те употребяват физическа непосредственост, с цел да убедят Така че, в случай че желаете да върнете услугата и да угодите на колегата си от зодия Овен, вие знаете, че тъкмо това е верният метод! Покажете, че желаете същото. Ако имате разминаване в метода, по който показвате любовта си, то някой от двамата може и да се почувства неловко. Това може да отнеме от пламъка, който гори сред вас.

Скорпион

Ако сътрудникът на Скорпион се опълчва на физическата фамилиарност незабавно след свада, това може да е проблем. Той може да възрази против методите на тази зодия да желае да се сдобри след разногласието. Въпреки това, Скорпионът може не всеки път да схваща тази позиция. Възможно е той да се почувства отритнат, тъй като посредством физическа близост  той демонстрира,че се грижи за вас. Ако това се случи, рискувате разногласието сред вас да стане още по- сериозен и да задълбочите рецесията в връзките си. Затова потърсете физическа непосредственост с представителите за тази зодия. По този метод те ще схванат, че продължавате да ги обичате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР