Всяка домакиня се стреми да направи живота си колкото се

...
Всяка домакиня се стреми да направи живота си колкото се
Коментари Харесай

Изберете едно легло и разберете що за домакиня сте?

Всяка стопанка се стреми да направи живота си колкото се може по-удобен и хубав. Разбира се, не всяка владее това напълно. Има доста способи, по които може да определиш отношението си към семейството.

Правейки този забавен тест, ще може да определите дали сте сполучливи или не се справяте толкоз добре.

Изберете вашето спално долни дрехи, след което прочетете какво приказва то за вас.



Изборът на спално долни дрехи номер едно демонстрира, че сте огромна чистница. За вас няма причина обещано нещо да не е на мястото си. На фамилията ви му е мъчно от време на време с вас, само че за сметка на това къщата постоянно е изрядна и подготвена да одобри посетители и познати. В жилището ви се поддържа безспорна непорочност. Това е закон за всеки и по-добре да не се нарушава. Резултатът от теста ви присъжда купата отлична стопанка. Но е добре човек да не отива в крайности и прекомерно високи условия.

Изборът на легло номер две демонстрира, че вашите стремежи не постоянно имат общо с действителността. Стремите се да извършите къщата ви да наподобява богата и първокласна, като не се грижите задоволително за определяне на същински ред в нея. Купувайки скъпи движимости, вие не се стремите да се погрижите за комфорта и удобството на гостите. Като цяло това не ви тормози доста и не му придавате огромно значение.

Изборът на спално долни дрехи номер три удостоверява, че напълно умерено може да се назова добра стопанка. За вас домакинската работа е наслада. Вие чистите, забърсвате, на драго сърце готвите. Няма задача, която да ви умори. Вашето семейство и гостите постоянно се усещат уютно, прелестно – като вкъщи си. Вие сте най-хубавото от най-хубавото.

Избор номер четири ви дефинира като стопанка “петдесет на петдесет”. Не сте върла почитателка на чистотата и не се занимавате с прекомерно доста детайлности по отношение на почистването. Знаете по кое време е належащо да почистите и това носи успокоение и уют у дома. За вас главното нещо не е богатия интериор, а фамилния комфорт и нормалния ред на нещата. Способността вярно да приоритизирате, ви прави същинска стопанка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР