Вспорта мачовете за трето място често са сред най-трудните за

...
Вспорта мачовете за трето място често са сред най-трудните за
Коментари Харесай

Хърватия и Мароко в люта битка днес за третото място в Катар

Вспорта мачовете за трето място постоянно са измежду най-трудните за състезателите поради разочарованието от пропусната опция да са на край. Двубоят сред Хърватия и Мароко на международното състезание по футбол в Катар евентуално е малко по-различен.

И двата тима не бяха измежду огромните любимци преди началото, тъй че достигането им до това равнище е огромен триумф. Особено за състава на Мароко, който отвори нова глава в историята на африканския футбол.

Мачът за третото място е през днешния ден в 17.00 часа.

Воденият от Уалид Реграги тим се надява да приключи с победа забележителното си показване. " Искаше ни се нещата да се развият по друг метод и да бъдем на финала, само че има още един мач и е добре да приключим на подиума. Знаем, че Хърватия също желае да приключи на трето място, тъй че ще бъде хубаво. Физически няма да е разходка в парка, имаха един почивен ден повече от нас ", сподели селекционерът на мароканците.

" Преди полуфинала беше друго, тъй като страстите бяха вдигнати до най-високо равнище. Въпреки провалянето, футболистите ми имат апетита за още една победа. Да завършиш трети не е като да завършиш четвърти, желаеме да занесем медала вкъщи ".

Реграги удостовери, че капитанът Ромен Саис няма да играе, като призна, че за полуфинала с Франция е подхванал риск, защото футболистът не е бил изцяло възобновен. " Рискът не беше сполучлив. Идеята беше, че той е водачът на терена и искахме той да води тима в битката с Франция. Да, истина е, че натискаме до максимума нашите футболисти и в събота ще бъде още веднъж по този начин. Но няма различен метод - играем за победа ".

На въпрос какво следва за него и за тима от 2023-а година, той отговори: " След мача ще мислим за бъдещето. От понеделник нататък нашият тим ще има друг статут. Повярвайте ми, тимът го чака прелестно бъдеще, тъй като са положителни футболисти ". Реграги даде знак, че може да направи промени в състава си.

Колегата му Златко Далич оцени високо значимостта на дуела и също отвори вратата за промени.

" Мачът в събота е огромен край за нас, ще се борим за орден. Хърватия ще свърши чудесна работа, в случай че вземе бронза. Но имаме проблеми с играчите. Гвардиол получи обезболяваща инжекция преди мача с Аржентина, имаше проблеми с крайници. Брозович също се почувства зле. Да забележим - в събота ще ни трябват всички футболисти. Тези, които имат проблеми, няма да играят. Възможни са промени в състава ".

" Трябва да се подготвим по най-хубавия метод. Ще бъде нещо огромно, в случай че вземем бронза. Ще бъде супер. Ще създадем всичко, с цел да победим ", добави Далич.

В полуфиналите воденият от него тим отстъпи против Аржентина.

Хърватия и Мароко към този момент играха на международното, като приключиха при нулево тъждество в групите.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР