Вспалнята на горния етаж на двуетажната къща чаршафите били разхвърляни,

...
Вспалнята на горния етаж на двуетажната къща чаршафите били разхвърляни,
Коментари Харесай

159 000 съобщения след една среща: Тази жена отчаяно преследвала богаташи

Вспалнята на горния етаж на двуетажната къща чаршафите били разхвърляни, както наподобява, след нощна отмора. Женски облекла били разпръснати по пода на банята, където гола брюнетка се къпела.

Успешен изпълнителен шеф, който имал къщата в Paradise Valley, Аризона, разпознал предполагаемата нарушителка в системата си за наблюдение като жена, на която попаднал в приложението за запознанства на милионери Luxy година и половина по-рано. Това била 33-годишната Жаклин Клер Адес.

Двамата отишли на тъкмо една среща и се разделили преди края на нощта. Може би това е било дребен щрих в повтарящия се цикъл на онлайн запознанствата, само че срещата е била единствено първата от най-малко 159 500 пъти, когато мъжът е щял да чуе за Адес, съгласно полицейските записи.

Повече от 100 000 известия от Адес заливат телефона на изпълнителния шеф в продължение на близо 10 месеца - с периодичност от време на време 500 известия дневно , споделя той пред управляващите.

Stalker Feminist Jacqueline Ades Broke Into Man’s House, Harassed Him, Sent Him 159,000 Texts And Threatened Violence Against Him – Yet She Faced No Prosecution Due To Corrupt Gender Bias Court
— Red Pill Rights (@redpillrights)
" Обичам те ", се споделя в едно от известията. В друго се декларира: " Трябва да бъдеш благ с мен. И да останеш вечно. " Други пък са несъмнено по-малко сантиментални: " Бих направила суши от бъбреците ти и пръчици за хранене от костите на ръцете ти ".

Бизнесменът - чиято идентичност не е разкрита от управляващите - споделя, че е дал отговор единствено на няколко известия и в последна сметка е блокирал телефонния ѝ номер .

Адес пледира почтена по обвиняванията в гонене и навлизане в жилището по делото против нея.

Когато задържаната попада в заглавията на новините поради зашеметяващия брой известия, които е изпратила на своята половинка, който в началото бил занижен на 65 000 известия, приятелите на Адес споделят, че не са шокирани от обстоятелството, че гримьорката е преследвала богат мъж . Според тях не е необичайно Адес да се насочи към богат мъж и да го " дои " за огромни суми пари.

Парите се появяват като тематика неведнъж в известията, които Адес изпраща на изпълнителния шеф, и карат някои, които я познават, да се запитат дали прекомерно огромната ѝ полуда не е част от по-голяма ловкост.

" Не съм сюрпризиран, че той е богат. Тя обичаше парите. Първото ми усещане беше, че е златотърсачка ", споделя някогашен неин сътрудник.

Преди да стигне до Аризона, Адес обикаляла страната с черния си Mercedes-Benz и съгласно другари обикаляла други места в търсене на богаташи. Постовете ѝ в обществените мрежи демонстрират нацупена брюнетка с двете ѝ чихуахуа в дестинации с палми като Лос Анджелис, Маями Бийч и Лас Вегас.

Jacqueline Ades pictures,charged with stalking a man, sending him a total of 65,000 text messages
— infowe (@infowe)
Приятелите ѝ разказват Адес като скитница и като жена, която цени лукса - на фотосите в Instagram редува слънчеви очила " Диор " и естествени пътеки. Тя споделя фотоси по бикини от Waldorf Astoria в Палм Спрингс, Калифорния, и ВИП билетите си за музикалния фестивал Coachella.

" Тя не се е преместила публично. Беше нещо като бродяга, опакова си [домашните любимци] и отпътува ", споделя различен неин другар, поискал анонимност.

Адес - чието семейство е от Южна Флорида - прекарала известно време там, когато посещавала козметично учебно заведение, с цел да стане лицензиран гримьор.

" Беше доста блага и изглеждаше като спокоен човек ", споделя съученичката ѝ Джоузи.

Някои вечери Адес посещавала влиятелни заведения за хранене със заможни мъже , настояват нейни другари, които споделят, че при започване на 2017 година тя им разказала за раздялата си със " захарен баща ". Според приятелите ѝ от Южна Флорида Адес е била " внимателна ", когато е трябвало да приказва за бившия и не е разкрила името му.

Един от приятелите ѝ изяснява, че не се е тормозил от естеството на връзката ѝ, тъй като това било " обикновено " в Южна Флорида.

" Ненапразно я назовават страната на " захарните бащи ", споделя той.

" Бившият е бил някакъв свръхбогат човек, който е желал да продължи да ѝ купува неща... или да си я откупи по някакъв метод. Но явно той я контролираше и тя не искаше да бъде част от това ", описа приятелят.

Everyone, look up “Jacqueline Ades. ” Don’t simp, her natural aesthetic beauty is average, *at best*
— Leaf_Boy (@MindMentalModel)
Бивш сътрудник в Saks Fifth Avenue в Бока Ратон си спомня, че Адес е била " решена " да получи пари от богатия си някогашен след раздялата им като тип обезщетение .

" Тя загатна, че желае доста пари, нещо като 50 000 $ на месец за една година " , споделя някогашният сътрудник, който обядвал с Адес и я считал за другарка.

Друг ухажор, с който Адес се срещнала по това време, споделил, че бил отхвърлен от желанието ѝ да се среща с богаташи. Омар Чати, на 23 години, споделя, че е имал връзка за една нощ с Адес през декември 2016 година, когато е бил за уикенд в Маями. Адес му споделила, че живее в хотел на Южния плаж и има състоятелен някогашен другар, който финансира метода ѝ на живот.

" Първото ми усещане беше, че тя е златотърсачка " , споделя Чати, който дава на The Post скрийншоти на диалози и фотоси с Адес.

Той споделя, че не е завел Адес в хотелската си стая, тъй като се е страхувал, че ще ѝ даде " късмет " да го измами.

" Затова отидохме в нейната [хотелска стая]. Чувствах се като че ли съм срещнал сродна душа ", споделя той.

Именно по време на преходния си интервал след напускането на Флорида Адес се среща с мъжа от Luxy, приложението за намиране на сътрудници за милионери, в Аризона. Те отишли на тази една среща, съгласно полицейските отчети, в които не се прецизира по кое време се е състояла срещата им. Мъжът споделил на полицията, че Адес неведнъж се е свързвала с него след тази среща, макар че ѝ споделил, че не желае да я вижда или чува повече.

America's 31-year-old Jacqueline Ades sent 1,59,000 text messages to a man after he rejected her post meeting through a dating service.
— Tv9 Gujarati (@tv9gujarati)
Адес напуснала щата, с цел да размени пустинята за плажовете на Калифорния, само че явно се разочаровала от едностранчивостта на връзката им, съгласно публични лица и изявления в обществените мрежи.

Според полицията Адес решила да се върне в Аризона, откакто изпълнителният шеф я блокирал в WhatsApp . Той се обадил в полицията, когато я забелязал да паркира пред дома му през юли 2017 година Скоро по-късно известията от нея станали заплашителни и с смахнат темперамент , се споделя в полицейските документи, получени в искане на FOIA.

" Трябва да умреш. Ти си изчерпал възможностите си ", се споделя в едно от известията. В други известия се твърдяло, че е настъпил моментът за нейното лично " себедоказване ". По-късно било изпратено известие с искане за пари в брой: " Трябват ми пари. Ти ще ми дадеш. Ще те принудя. "

След това през април 2018 година Адес се самопоканила в дома му, до момента в който предприемачът бил отвън страната , оповестяват от полицията. Твърди се, че е довела двете си кучета, храна за подготвяне и бутилка вино, която била на централния остров в кухнята, когато управляващите пристигнали. Полицаите отворили вратата на банята и разкрили Адес да се къпе във ваната и ѝ наредили да вземе забрадка, с цел да се покрие.

Тя дала позволение на служителите на реда да вземат шофьорската ѝ брошура от нейния Mercedes-Benz, който бил паркиран пред дома. В автомобила, на предната пътническа седалка, чиновниците разкрили 8-инчов месарски нож, който бил на видно място , оповестяват от службата.

Предполагаемата преследвачка била задържана и настанена на задната седалка на полицейския автомобил, оповестяват управляващите. Полицията разпитала Адес за известията, в които тя заплашвала да разфасова тялото на изпълнителния шеф и да извади органите му.

Jacqueline Ades Photos: Pictures of Accused Phoenix Stalker -

Instagram

Jacqueline Ades

Jacqueline Ades is a Phoenix woman who is accused of stalk...
— Prime Bison NFTs (@PrimeBisonNFTs)
" Адес отговори, че в никакъв случай не би направила това, само че по-късно посочи, че споделя, че в случай че тя и жертвата са дружно и той си тръгне, тя " ще направи тези неща ", се показва в полицейския отчет. Адес също по този начин прибавя, че е знаела, че текстовите известия не са естествени, и твърди, че някои от тях са били смешка.

Срещу нея са повдигнати обвинявания в закононарушение от първа степен за незаконно навлизане в жилищна сграда. Тя била освободена от ареста, само че на 8 май още веднъж попаднала в пандиза, откакто не се явила в съда и се появила на работното място на мъжа, потвърждавайки, че е негова брачна половинка. Многократните опити да се свържат с публичния бранител на Адес били несполучливи.

Говорител на Luxy удостовери, че Адес е била дейна в приложението при започване на 2017 година, само че съобщи, че изпълнителният шеф " в никакъв случай не се е свързвал с управлението на Luxy и не е желал помощ от наша страна по време на този случай ".

" Никое друго приложение за запознанства не подхваща толкоз доста дейности за сигурността на своите консуматори, колкото ние ", сподели представителят.

Въпреки че е в пандиза, предаността на Адес към основния изпълнителен шеф наподобява не е отслабнала.

" Чувствах се по този начин, като че ли съм срещнала сродната си душа и всичко е тъкмо такова, каквото е. И си мислих, че просто ще създадем това, което вършат всички останали, и просто ще се оженим, само че това не се случи " , споделя тя на репортерите със запъхтян глас.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР