Всичко започва с часовник на IWC, модел Portugieser, който Жизел

...
Всичко започва с часовник на IWC, модел Portugieser, който Жизел
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен: Луксът е в естествеността

Всичко стартира с часовник на IWC, модел Portugieser, който Жизел подарява на брачна половинка си Том Брейди. Трябваше да бъде доста специфичен подарък за 30-ия му рожден ден. Оттогава „ IWC е в живота ни “, споделя тя. Но лишава още десетилетие и половина, до момента в който Жизел среща IWC още веднъж.

С назначението като „ Съветник по екологични и публични планове “ на IWC Schaffhausen, световният природозащитник, създател на бестселъри, човеколюбец, супермодел и майка на две деца ще се съветва с комисията по резистентност на IWC. Нейната цел: да разпространява биоразнообразието и да притегли особено внимание към проблемите, пред които са изправени общностите; две тематики, които IWC разпознава като основни области в последния си отчет за резистентност за 2022 година

Обявяването на Жизел Бюндхен като първия по рода си Съветник е съпроводено от показване на революционните каишки MiraTex, предлагащи опция на растителна и минерална кожа без пластмаса или нефтохимикали.

По-долу ще прочетете фрагменти от подкаста на IWC “Partners in Time ” с присъединяване на супержената Жизел Бюндхен, основния изпълнителен шеф на IWC Крис Грейнгер-Хер и CMO и ръководител на комитета по резистентност на IWC, Франциска Гсел.



НАЙ-СПЕЦИАЛНИЯТ ПОДАРЪК
СРЕЩАТА НА ЖИЗЕЛ С IWC

„ Толкова е занимателно по какъв начин животът се завърта. Когато срещнах брачна половинка си, той беше на 29 години и щеше да навърши 30 години. Току що го бях срещнала и желаех да му подаря нещо в действителност особено. Бях в Ню Йорк и се запитах какво да му дам, което да е в действителност запаметяващо се? И по този начин, отидох в магазин за часовници и им споделих: „ Гаджето ми става на 30 и желая да му направя най-специалния подарък. “
“Показаха ми всички часовници и си припомням, че видях IWC Portugieser, който беше толкоз хубав и впечатляващ. Помислих си, уау, това е необикновено. Сега брачният партньор ми ме прави толкоз щастлива всякога, когато го носи. Връща ме в спомените. Заедно сме от съвсем 16 години и това е нещо, което ще бъде предадено на нашите деца. ”

КАК ЛУКСЪТ И МОДАТА МОГАТ ДА БЪДАТ ПО-УСТОЙЧИВИ

„ Става въпрос за отношение. Притежавам фешън облекла, които имам от 19-годишна възраст. Якета, чанти… Ако продуктите са в действителност добре направени, могат да устоят дълго време. Ако погледнете в дрешника си, в действителност носите единствено 5% от това, което имате. Казвате си „ О, боже, нямам какво да облека “, само че имате цялостен дрешник! Имам основни облекла, в които се усещам в действителност добре, и това е, което нося. Аз съм доста обикновен човек. Става дума за елементарност. Честно казано, имам вяра, че луксът е в естествеността - високо качество, само че семпло, изчистено. “



„ НИЕ съдебномедицинска експертиза ТОВА, КОЕТО ЯДЕМ ”
С КОИ ПРОЕКТИ И ОРГАНИЗАЦИИ ЖИЗЕЛ ИЗБИРА ДА РАБОТИ

„ С тези, които имат същински планове и основават най-голямо влияние в обществената и екологичната област. Това са областите, към които имам отношение. „ Kiss the Ground “ е документален филм, който продуцирах. Той приказва за цялата история на почвата. Всичко стартира с нея. Ако почвата е здрава, ние ще сме здрави, тъй като консумираме храната, която пораства в нея. Работя с сходни организации, продуцирам документални филми, с цел да осведомя по какъв начин хората да пазарят и да схванат какво има в храната им. Защото ние сме това, което ядем. ”

НОВИТЕ КАИШКИ MIRATEX™ НА IWC

„ Изглежда красиво и защото съм фен на [въпроса] „ по какъв начин можем да създадем нещата по-добре? “, бях очарована да чуя по какъв начин сте създали каишката MiraTex “. Много съм разчувствана, че това може да се направи. По всевъзможен метод IWC се концентрира върху основаването на продуктите си по най-обмисления метод. Изглежда добре и ме кара да се усещам задоволена, когато го нося. Така че това е победа за мен. ”



ДОКЛАДЪТ ЗА УСТОЙЧИВОТО РАЗВИТИЕ НА IWC 2022

„ Просто желая да кажа какъв брой необикновено е това. Прозрачността е основна. Имате доклад и позволявате на хората да наблюдават от кое място идват всички запаси. Това е, което всяка корпорация би трябвало да прави. И тук IWC дава необикновен образец за всички разнообразни области, които преглеждат и съумяват да основат позитивно влияние. Много се веселя, че вършат това, и ми се желае това да важи за всяка друга корпорация, която се усеща въодушевена от техните дейности и мисли да направи същото. Защото това е, от което се нуждаем.

“Да имате часовник, който може да служи постоянно и да се предава от татко на син… Какво красиво нещо! Има история! ”



КРАСИВА ЕНЕРГИЯ В ЧАСОВНИК
ЗА НОВАТА Й РОЛЯ КАТО СЪВЕТНИК Пожарна охрана ЕКОЛОГИЧНИ И ОБЩЕСТВЕНИ ПРОЕКТИ НА IWC

„ Чувствам се доста горда да бъда част от този екип, тъй като посредством съдействието си сътворяваме най-голямо влияние. Докладът за резистентност демонстрира по какъв начин оказвате въздействие по на практика метод. Да мислим какво произвеждаме и по какъв начин - по най-внимателния и виновен метод. Ако имате часовник, който може да служи постоянно и да се предава от татко на син… Какво красиво нещо! Има история. Има възприятие, което е по-важно от всичко, което можете просто да купите или да замените с нещо ново.

Бях доста разчувствана да вляза и да науча за всичко, което IWC прави във връзка с устойчивостта и общността, тъй като едното е тясно обвързвано с другото. Ние сме природата. И когато природата е в равновесие, животът ни също ще бъде подобен. ”

ЗА ПАРТНЬОРСТВОТО С IWC

„ Аз съм толкоз любопитен човек. Обичам да изучавам, тъй като по този начин ставаме по-добри. Ние се учим от това, което работи и това, което не работи. За мен постоянно е вдъхновяващо да виждам компании като IWC и да откривам метода, по който пренасочват нещата. Не единствено по какъв начин вършиме каишките си по резистентен метод, само че и по какъв начин набавяте материалите. Надявам се, че мога да допринеса с моите познания от последните 20 години и да обединя сили във всяка от другите области. Така че чакам с неспокойствие това, което следва. ”

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР