Всичко започна преди няколко седмици с изказването на Слави Трифонов,

...
Всичко започна преди няколко седмици с изказването на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Владислав Панев: Вотът на недоверие към кабинета на Кирил Петков е неоснователен

Всичко стартира преди няколко седмици с изявлението на Слави Трифонов, това сподели депутатът от Демократична България Владислав Панев по БТВ.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 284
Парламентаристът описа, че научил за изявата на водача на ИТН по време на съвещание на комисия в Народното събрание. " Колегите  от Има Такъв Народ ми споделиха: Разтурваме седянката. Част от тях бяха посърнали ", добави той.

" Вотът на съмнение към кабинета на Кирил Петков е безпочвен ", сподели още националният представители уточни, че българската стопанската система е в положително положение.

" Държавният дълг понижава и като число, и като % от брутния вътрешен артикул. Имаме бюджетен остатък към края на май ", сподели още депутатът.

  " Сега задачата на държавното управление е да помогне на най-бедните. Ние продължаваме да поддържаме бизнеса ", добави Панев.

Панев също не изключи и вероятността да се сформира ново държавно управление на " Продължаваме промяната ", в случай че вотът на съмнение мине. " Нови избори ни тласкат към безпорядък ", сподели още той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР