Всичко започна лятото на 2014, когато премиер-министър на канадската провинция

...
Всичко започна лятото на 2014, когато премиер-министър на канадската провинция
Коментари Харесай

Сексуалното образование – инструмент за брутална подмяна на детското съзнание

Всичко стартира лятото на 2014, когато премиер-министър на канадската провинция Онтарио стана Катлийн Уин – лесбийка. Тя съвсем незабавно разгласи, че от септември 2015 година в началните учебни заведения, където се образоват деца от 4 до 13-годишна възраст , влиза  нова стратегия за полово обучение .

До средата на зимата държавното управление настойчиво не показваше на родителите тази стратегия, само че по-късно, очевидно с цел да успокои обезпокоените поданици на Онтарио, въпреки всичко я разгласява.

Да се каже, че популацията е претърпяло потрес, все едно нищо не сме споделили. На първокласниците, а това са шестгодишни деца, имат намерение да изясняват в час какво е „ пенис “, „ вагина “, „ вулва “ и „ единодушие за секс “. На осемгодишните ще приказват за хомосексуализма, освен това в позитивна светлина. Те ще бъдат посвещавани и в  „ теорията за половете “ , съгласно която половете не са два, дори не са и три, а в случай че ти имаш един или различен сексуален орган, това не значи, че ти си момче или момиче . Ти може да си, да вземем за пример, „ интерсексуален “. (Какво е това, наподобява знаят единствено в Министерството на образованието на Онтарио).

На децата от 9 до 13 години ще бъде обяснявано какво е анален секс, орален секс, анална течност, по какъв начин хомосексуалистите разменят милувки между тях, а също и мастурбацията като „ прелестен метод да опознаят тялото си “. Няколко години преди този момент на уеб страницата на ръководството на учебните заведения в Торонто за децата бяха оповестени в ръзки към уеб сайтове за хомосексуалисти, транссексуални и секс препоръки, като да вземем за пример по какъв начин се употребяват зеленчуци за секс, тъй като това е, още веднъж, „ по-добър метод за опознаване на тялото “. На децата в шести клас ще се приказва за вредата от „ стандартите “.

Презентацията на новата образователна стратегия по полово обучение

В интернет в допълнение към секспрограмата се появи видео с указания за учителите по какъв начин да дават отговор на хипотетичните въпроси, които ще им задават децата. Около пет 9-10 годишни деца, които изобразяват клас, слушат това, което споделя учителят, изчервяват се, кикотят се, закривайки устата си с ръце… и не задават въпроси. Видно е, че се стесняват. Така че учителят разпростира лист хартия и чете въпрос, написан незнайно от кого. „ Какво е blow job? “ – пита учителят (това е орален секс на доста замърсен диалект, който даже не се използва от всички възрастни – бел.ред.) И дава отговор: „ Така на диалект се споделя, когато някой поеме член в устата си. Но това би трябвало да става единствено с негово единодушие. “ Или различен въпрос: „ Може би желаете да знаете по какъв начин гейовете се галят един различен? Те могат да го вършат с устни си, с ръце, както и с всяка част на тялото си, с цел да си доставят наслаждение един на различен “.

Във видеото учителите не стопират да приказват за удоволствието от секса: „ Какво е чувството при оргазъм? Благодаря ви за този въпрос! “ сияе учителката и стартира да споделя за усещанията… На въпрос за аборта декларира: „ Някои религиозни хора споделят, че абортът е рисково нещо… Това не е правилно. В Канада абортите се правят в чисти условия от лекари-професионалисти и рискът от затруднения е най-малък “.

Правителството на Онтарио се пробва да изясни своите планове със угриженост за деца: желае да се понижи равнището на забременявания измежду тийнейджърките, да се изясни на децата, че не би трябвало да убеждаваш някого да прави секс без негово единодушие, че не може да се наскърбяват въз основата на полова ориентировка и така нататък

Но родителите мъчно могат да бъдат подведени. Жители на Торонто сътвориха във Facebook група за битка с новото „ полово обучение “. В края на февруари 2015, в най-големия мраз, мултиетническата общественост на Торонто в лицето на 800 деятели застана пред постройката на Народното събрание в Онтарио – протестиращите упорстваха управляващите да се откажат от новата секспрограма в образованието. Към митинга на родителите се причислиха депутати, общественици , а самодейността на Катлийн Уин беше разкритикувана и в пресата.

Въпреки митингите на родителите, министър-председателят Катлийн Уин, която преди време, имайки три деца, се е развела със брачна половинка си и е довела при тях своята партньорка-лесбийка, съобщи, че всички протестиращи са хомофоби.

През април 2015 се състоя втори митниг, на който към този момент се събраха над 5000 души. Хората пристигнаха проведено от всички краища на Онтарио. Имаше англосаксонци, индийци, руснаци, гърци, китайци, имигранти от Африка… Най-организирани от всички, несъмнено, бяха мюсюлманите. „ Нашият дом е в пламъци! “ – по този начин се изрази техният водач.

Аз бях измежду съветските емигранти, носещи афиш „ Либерали от Онтарио! Педофилите ще гласоподават за вас, родителите – не! “ (премиер-министърката Kатлийн Уин е водач на Либералната партия в Онтарио). Дадох изявление за локалния вестник „ Торонто Стар “ и приказвах за това, че емигрантите, идвайки в Канада, я считат за християнска страна с твърди морални устои, а в този момент за децата просто не е безвредно да вървят на учебно заведение . Слушайки за секс в класната стая, гледайки илюстративен материал, 11-13-годишните могат умерено да изнасилят 8-годишно, учещо в същото учебно заведение, в тоалетната… Някои от нашите сънародници даже взеха решение да се върнат вкъщи, не виждайки бъдеще за децата си в този Содом и Гомор.

Всичко това се случваше на фона на делото против някогашния заместник-министър на образованието на Онтарио, професор Бенджамин Левин, който към този момент е приет за отговорен за основаване на детска порнография и за това, че е съветвал майки по какъв начин да вършат секс с децата си. Когато през 2009 година Левин беше зам.-министър на образованието, министър беше същата Катлийн Уин , сегашен министър председател на Онтарио и основател на „ сексобразованието “. Както написа Левин в един от документите, новата стратегия за полово обучение е била „ приоритет “ за двамата. Те се пробваха тихомълком да я вкарат през 2010 година, само че християнските организации подвигнаха доста звук, родителите бяха възмутени и не разрешиха проектът да се реализира. През 2013 година полицията, разследвайки интернационална мрежа от педофили, откри измежду тях Бен Левин . Всеки ден той е посещавал уеб сайтове за инцест (кръвосмешение) и e разказвал по какъв начин той и брачната половинка му са правили секс с трите си дъщери, съветвал е майките по какъв начин да развращават дъщерите си, да ги насилват и да ги „ дават “ на своите съжители. „ Беше ужасно! “ – написа Левин  по времето, когато е „ употребявал “ (по неговите думи) дъщерите си. Той показва вяра, че те, към този момент пораснали, ще му дават за секс-утеха и внуците му…

Родителите от Онтарио не без съображение, както се вижда, допускат, че новата стратегия за сексобразование е основана от този педофил. До дни той ще бъде наказан и  вкаран в пандиза, само че делото му, става известно, е живо и побеждава.

Миналата седмица (май 2015) родителите направиха финален опит да се доберат до Катлийн Уин. Група от деятели се срещна с нея, само че им беше декларирано, че министър председателят няма да отстъпи от своя проект.

Така се стигна до стачката. От 4 до 11 май 2015 родителите от Онтарио, които  не са съгласни със сексобразованието, не водиха децата си на учебно заведение. Това, несъмнено, е мъчно. Работещите родители, изключително самотните, няма къде да оставят децата и е мъчно да заплащат сметките си, в случай че пропуснат една седмица на работа. Дори могат да изгубят работата си… Но хората взеха решение да пожертват доста, излагат се на риск и не имат намерение да отстъпват.

В първия ден на стачката, в понеделник, в учебните заведения в Торонто не пристигнаха 35 000 деца. А държавното управление, очевидно уплашено, че няма да успее да влее в детските глави „ сладката отрова “, се разбърза: родители описват, че новата „ секспросвета “ започва в учебните заведения още в този момент, без да се чака септември. (Разбираемо е – през септември стачките ще бъдат още по-масови и няма да има кого да учат)

Междувременно канадският уебсайт www.Lifenews.ca разгласява откровенията на една лесбийка-учител от Онтарио . По време на конференция тя просвещава свои единомишленици по какъв начин да разпространяват в детските градини концепцията, че хомосексуалните фамилии са равни на обичайните. Тя описа по какъв начин е почнала да образова деца в предучилищна възраст и че това било „ най-хубавото нещо “. Чела им една книга, където принцът се омъжва за принц. И когато едно момче споделило: „ Това не може да бъде! И двете са момчетата! “, тя дала отговор: „ Възможно е. Тук, на страница 12, това е разказано “. Детето споделило: „ Това е книга. Това не е действителният живот„. А учителката дала отговор, че тя е жена, и е женена за жена … „ В класа настъпи тишина “.

И тогава учителката споделила: „ Искате ли да ви опиша по какъв начин прекарваме времето с децата си? “. Децата споделили, че желаят. И тогава педагожката почнала да споделя по какъв начин люлеят децата в люлката, играят си, гъделичкат ги, водят ги в сладкарница и така нататък „ Нима това е друго от вашите фамилии? “ – попитала тя. И децата споделили, че не е различно… а момчето, което в началото протестирало, след описа споделило: „ Да, вие сте семейство “.

Учителката донесла в клас фотография на своето лесбийско семейство и в този момент тя постоянно стои там… Тя по този начин просвещавала децата, че когато в пети клас пристигнало ново дете и научавайки, че учителката е лесбийка, споделило, че му се гади от това, всички деца го гледали неоправдателно, а на едно от девойките даже му се насълзили очите от обидата…

За това, че в учебните заведения към този момент са почнали да учат „ това-онова “, пред „ Комсомолская истина “ споделя и една съветска майка. По закон родителите към момента имат право да вземат децата от такива уроци и тя отишла да вземе своето. „ Вместо нашият добър шеф ме посрещна някакъв дядка с лоен взор. Попита ме за какво взимам 11-годишния си наследник. Отговорих, че му е още рано да знае тези неща. „ Не, – сподели той. – Децата би трябвало да се учат на това от 3-годишна възраст “. Майката прибрала сина си, само че съучениците по-късно му разказали, че са гледали филм за „ пуситата “, след това гледали фрагменти от раждане и „ това било толкоз непоносимо и срамно, че едно от момчетата даже се скрило под масата “.

Друга майка описа по какъв начин учителят в класната стая с червило на устните попитал децата: „ Знаете ли, че има презервативи с шоколадов усет? Много са вкусни. “

Срещу новото сексобразование стачкуват интензивно християнските организации в Канада, които първи започнаха битката и я оглавиха. Католиците към този момент писаха до папата, търсейки отбрана за провинцията от опитите върху децата. Но християните в Канада, както и на всички места по света, в този момент са в неволя. Няма гаранция, че думите на папата, в случай че прозвучат, ще повлияят на някого…

В адвокатските асоциации в Канада към този момент не се одобряват випускници от Юридическия факултет на популярния Християнски университет. Правата на половите малцинства са доста повече от правата на вярващите. В Канада не можеш да откажеш услуга на гей или лесбийка, даже в случай че религията ти не разрешава да направиш нещо за тях. (В Съединени американски щати неотдавна със 135 хиляди $ беше санкционирана фамилна двойка сладкари, които отхвърлиха да създадат сватбена торта на лесбийки).

Между другото, наскоро в Белвил , един от градовете на Онтарио, родителите бяха възмутени от разпространяването на плакати, в които децата се приканват да не употребяват в речта си думите „ майка “ и „ татко “, „ брачен партньор “ и „ брачна половинка “, а да ги назовават “родители “ „ опекуни “, „ сътрудници “, „ съпрузи “. Предлага се отвод от обръщенията „ девойка “ и „ госпожа “ към учителките, а вместо това да ги назовават по име. И всичко, тъй като това е gender inclusive language „ език, напомнящ за половите разлики “.

В плакатите стигат до там, че оферират думата „ policeman “ (полицай) да се размени с „ police officer , с цел да не се произнася думата „ man “ (мъж). „ Chairman “ (председател) също не би трябвало да се  използва, вместо това – „ chair-person “ . Не мъж, а някакво лице, което управлява…

И знаете ли за какво е всичко това? Създателите на плаката изясняват – тъй като половата принадлежност е „ вътрешно осъзнаване като мъж или жена “, което „ може да бъде в несъгласие с твоя физически пол, който се дефинира от хромозомите. “

Със сигурност ще ви уведомим какъв е изходът от битката на хиляди канадски родителите за това децата им да си останат момчета и девойки, а те самите – майки и татковци, съпрузи и съпруги.


* Въпреки митингите на родителите, образователната стратегия по полово обучение е въведена в приспособен и „ воднист “ тип от премиера на Онтарио Катлийн Уин за актуалната образователна 2015-2016 година. Резултатът – стотици родители не пускат децата си на учебно заведение и посещаемостта понижава очевидно. Протестите не престават през цялата образователна година и до през днешния ден. Правителтвото на Онтарио обаче е изрично и отхвърля да се съобрази с публичното мнение. В канадската преса има голям брой материали по случая и макар големия спад в рейтинга на Катлийн Уин, нейната полова стратегия се осъществя в учебните заведения на Онтарио. (бел.ред.)

Официалният линк към образователната стратегия по Сексуално обучение:https://www.ontario.ca/page/sex-education-ontario

Превод: Цеца Христова / Memoria de futuro

Инфо: Комсомолская истина

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР