Всичко се случва в живота. Понякога, колкото и да се

...
Всичко се случва в живота. Понякога, колкото и да се
Коментари Харесай

Да се посмеем: Как се обиждат 12-те зодии

Всичко се случва в живота. Понякога, колкото и да се старае човек, не съумява да избегне разногласието, и му се желае да каже нещо остро и обидно. Преди да създадем това, би било хубаво да си спомним с кого си имаме работа и незабавно ще ни стане ясно какво можем да чакаме от индивида против нас.

Овните  реагират на обидата бурно, гневно и неотложно. Ако по някакви аргументи не излеят незабавно страстите си (не се е получило, тъй като да вземем за пример вие сте се изплашили и сте избягали), Овенът надали ще тръгне да ви гони, пък и при идната среща няма да ви припомня за случилото се. Но няма да не помни за него: опитате ли да го обидите още един път, ще получите двоен удар.

Телците  могат дълго време въобще да не реагират на обидните думи (или да се преструват, че не реагират). Първо, представителите на тази зодия постоянно имат да правят нещо по-важно, второ, те могат да схванат провинилия се и даже да му съчувстват. Ако обаче обидата е сериозна, връщане обратно няма - просто един път вечно ви изхвърлят от своя другарски кръг. И освен в обществените мрежи.

Близнаците  могат да реагират на обидата по най-различни способи. Например, могат да се пошегуват с индивида, който ги е обидил, или да го показват не в най-хубава светлина, или да се престорят, че нищо не се е случило, или да създадат същински скандал - тук качествата на Близнаците са съвсем безгранични. Какво е значимо да помним: нещата при тях не завършват с първичната реакция. Ще има и втора, и трета, и всички те са разнообразни. Като цяло, в случай че животът ви се коства прекомерно лек и еднообразен, пробвайте се да обидите Близнака. Веднага ще ви стане по-трудно.

Раците  много се стараят да не се вижда, че са афектирани, само че това не им се получава. Не е елементарно да държиш страстите си под надзор. Обиденият Рак ще се постарае умерено да ви изясни в какво не сте били прави (при това най-вероятно, няма да съумеят да запазят успокоение, нито да обяснят както трябва). След това той дълго ще мисли за това, подбирайки нови причини и доводи, с цел да организира още две-три възпитателни беседи. Като цяло, в случай че не желаете дълги неприятни диалози на тематика вашата личност, не обиждайте Рака.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР