Всичко между теб и него вървеше толкова добре, докато в

...
Всичко между теб и него вървеше толкова добре, докато в
Коментари Харесай

Как да го накараш да си признае, че ти е изневерил

Всичко сред теб и него вървеше толкоз добре, до момента в който в един миг, той промени държанието си? Все по-често отговоря на известията ти и съвсем постоянно е ангажиран, когато искаш да прекарате време дружно. Любовта сред вас не е същата към този момент. Може би в този миг се чувстваш неудобно и не разбираш за какво той се държи по този метод. Започваш да търсиш виновността в себе си. Може би си го обидила или наранила?

Имаш възприятието, че нещо сред вас не е наред. Сякаш прочувствената връзка, която си имала преди с него е прекратена. Искаш да схванеш какво се е случило сред вас, само че не знаеш по какъв начин. Няма да узнаеш истината, до момента в който не се изправиш очи в очи с него и да зададеш непосредствено въпроса. Трябва да си готова за всичко. Дори и повода за смяната му да е невярност. Ще те заболи, да. Но към този момент няма да живееш, измъчвана от подозрения, които те убиват постепенно, всеки ден.

Представяме ти способи, които ще го накарат да си признае, че ти е изневерил.

Разпитай го деликатно

Може би да го питаш непосредствено дали ти е изневерил е неточност. По-добре се пробвай да го накараш да ти изясни за какво нощес изключи телефона си и къде е бил през това време. Задавай въпросите умерено и следи деликатно метода, по който се държи и отговорите му. На лъжата краката са къси и доста скоро той няма да издържи на напрежението и самичък ще си признае за изневярата.

Вслушай се в думите му

Много деликатно се вслушай в отговора или оправданието му. Ако стартира да разказва обстановката с прекомерно доста детайлности, сигурно има нещо, което не искаш да разбираш. Обикновено, когато мъжете стартират да описват до най-малката детайлности, по този метод се пробват да се отклонят от тематиката и въпроса, на който явно не желаят да отговорят. Накрая толкоз доста може да се оплете в личните си измислици и лъже, че просто ще се съобщи и ще признае истината.

Провери го

И не. Не звучи необичайно. Крайно време е да спреш да се въртиш в този обаян кръг и да сложиш завършек на неговите игрички. Ако ти е споделил, че вечерта е бил с другар, обади се на този негов другар и го попитай. Попитай го няколко пъти един и същи въпрос. Ако отговорът всякога е друг, той споделя всичко друго, само че не и истината. И не се притеснявай да му го кажеш. Нека да разбере, че не си глупачка и не може да продължава повече с тези неистини. Колкото по-скоро научиш истината, толкоз по-добре за теб.

Не подхождай с експанзия

Ако се отдадеш на страстите, които чувстваш в този миг, а те сигурно не са по никакъв начин хубави, ще усложниш обстановката. Когато искаш да схванеш истината, би трябвало да си спокойна и другарски настроена. Може би, когато огледа искреността в очите ти, ще осъзнае грешката, която е позволил и ще си признае самичък за изневярата, даже и да не желае да те нарани. Няма значение дали ще ти признае или ще продължи да ти изневерява зад тила ти – и в двата случая, ти ще си тази, която ще страда. Но с признанието си, той ще прекъсне този измамлив цикъл, от който единствено ти си пострадала.

Езикът на тялото споделя истината

По езикът на тялото му може да схванеш, дали той споделя истината или лъже. Ако той в действителност ти е изневерил, когато разговоря с теб, ще заобикаля да те гледа в очите. Съвестта му ще се разсъни и ще се усеща много неприятно. Но бъди деликатна. Някои мъже може да бъдат доста нагли и да лъжат до последно, гледайки непосредствено в очите на своята партньорка. Друг метод, по който може да схванеш за изневярата, е да наблюдаваш неговото въодушевление. Ако се изнервя при този въпрос, сигурно има нещо, което не желае ти да научаваш.

Доближи се до него

Наруши неговото пространство, само че деликатно. Доближи се колкото може повече до него. И до момента в който говорите, гледай го непосредствено в очите. Нито взор настрана. Според изследване, когато се приближаваш физически до него, той стартира да се усеща по-виновен и да си признае истината, без да желае.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР