Всичко, което трябва да направиш, е да посетиш един от

...
Всичко, което трябва да направиш, е да посетиш един от
Коментари Харесай

Avon ти подарява ново Epic червило


Всичко, което би трябвало да направиш, е да посетиш един от щандовете на Avon тази неделя, 28 януари и да донесеш остарялото си червило. На негово място ще получиш ново – Mark Epic Lip. Сигурни сме, че бързо ще стане любимеца ти! Можеш да избереш дали да дойдеш в The Mall сред 15 и 16 ч. или Serdika Center сред 17 и 18 часа! И на двете места ще те чакаме с неспокойствие!

Защо си заслужава да дойдеш? Защото новото Mark Epic Lip ще те плени с цели 17 изящни нюанса, от които да избереш най-подходящия за себе си. Нежната му формула по едно и също време подарява устните ти с гладкост, мекост и хидратация, само че и устоя тъкмо толкоз наситено, колкото и първоначално, с часове.

 Остави остарялото си червило и вземи чисто ново Mark Epic Lip All Channels Communication

Красивите тонове са деликатно подбрани и създадени, с цел да можеш елементарно да откриеш съвършеният колорит за всяко едно свое въодушевление. Без значение дали търсиш нещо самоуверено за вечерта или грациозен цвят за всекидневието – Epic Lip ще ти предложи и двете!

През зимата гримът е изложен на повече вятър и дъжд, а кожата ни е по-суха. Тогава имаме потребност от артикули, осигуряващи ни комфорт на всички места. Без значение дали става въпрос за претрупан работен ден, значима презентация, обяд с приятелки, среща или шумно празненство, Epic Lip има съвършения колорит за всяко едно дамско въодушевление. Сега дамите имат своя правилен Partner in Crime за всички обстановки.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР