Всички знаят кои са Дейзи Джоунс & The Six. Но

...
Всички знаят кои са Дейзи Джоунс & The Six. Но
Коментари Харесай

Историята на рок чудото от 70-те, в което се влюби и Рийз Уидърспуун: „Дейзи Джоунс & The Six“

Всички знаят кои са Дейзи Джоунс & The Six. Но никой не знае каква е повода групата да се разпадне, и то тъкмо когато е на върха на славата си.

Досега.
 Добра вест за всички фенове на комбинацията от кола и кафе Edna предлага Добра вест за всички фенове на комбинацията от кола и кафе
Дейзи Джоунс израства в Ел Ей в края на шейсетте години на XX век. Промъква се в клубове по „ Сънсет Стрип “, спи с рок звезди и мечтае да пее личните си песни. Сексът и опиатите са вълнуващи, само че най-вече от всичко тя обича рокендрола. Когато става на двайсет, продуцентите виждат гласа ѝ. А небрежната ѝ хубост подлудява хората.

Вижте ТУК цитати от книгата, която ще накара и вас да се влюбите в Дейзи Джоунс >>>

Водената от Били Дън група The Six набира известност по същото време. В навечерието на първото им турне Камила, приятелката на Били , схваща, че е бременна. Напрежението от идното бащинство и надвисналата популярност оказват своето въздействие и Били стартира да губи надзор над живота и дейностите си .

Пътищата на Дейзи и Били се пресичат, когато продуцент осъзнава, че ключът към големия триумф е да ги събере . Случилото се по-късно е именито.

View this post on Instagram
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР