Всички знаем за правилото за 10-те хиляди крачки на ден,

...
Всички знаем за правилото за 10-те хиляди крачки на ден,
Коментари Харесай

Има ли връзка между кафето и броя крачки на ден

Всички знаем за правилото за 10-те хиляди крачки дневно, от които се нуждаем, с цел да бъдем в добра форма и здраве. Да, само че постоянно осъществяването му е непостижима задача и застоялият метод на живот дава своите последици.Ако и ние сме от тези, за които придвижването не е водещо в всекидневието, има един дребен трик, от който можем да се възползваме, с цел да подобрим показанията на крачкомера.

Според откриватели от Калифорнийския университет, хората, които пият кафе, вършат по 1000 крачки повече дневно спрямо тези, които не пият. A с всяка спомагателна чаша крачките се усилват с още към 600, демонстрират данните от извършения от тях опит.

Той потвърждава също по този начин връзката сред потреблението на кофеиновата напитка и качеството на съня. Чаша кафе дневно понижава неговата дълготрайност с към 36 минути, а всяка последваща - с към 18.

Това е първото сходно проучване, което подчертава върху краткосрочните, моменти резултати от кафето, които изпитваме всеки ден. А по-голямата физическа интензивност, до която води напитката, има редица изгоди за здравето ни. Обратното обаче може да се каже за по-малкото сън, предава " Дейли Мейл ".

И отново стигаме до теорията за другата степен и експедитивност на попиване на кофеина, които водят и до друг резултат при хората. При някои да вземем за пример може да е налице единствено по-голяма физическа интензивност, само че не и проблеми със съня, в случай че кофеинът се всмуква по-бързо. Е, в този случай сме огромни късметлии.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР