Всички знаем за полезните свойства на меда, като основно той

...
Всички знаем за полезните свойства на меда, като основно той
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да слагаме мед във врял чай

Всички знаем за потребните свойства на меда, като главно той е фамозен със своите антисептични свойства, кадърен да спомага за лечение при разнообразни бактериални и вирусни инфекции.
Изключително потребна напитка за намаление на температурите е чаят, като в допълнение с комат лимон и лъжичка мед, има евентуално много повече изгоди от доста противогрипни артикули в аптеката.
 6 аргументи да консумирате постоянно черен чай 6 аргументи да консумирате постоянно черен чай
Листата на черния чай има същите свойства като тези на зеления и белия чай. Черният чай е напитка, която се употребява в целия свят и че...
Всъщност се оказва обаче, че малко хора знаят, че медът, с цел да е потребен, не би трябвало да се бъде нагряван над 40 градуса по Целзий, в противоположен случай дори може да стане нездравословен. Много хора кипват водата, с цел да създадат чай, като това също не е нужно. Достатъчно е вода към 70-80 градуса, с цел да могат билките да отделят потребните си свойства. 
Запарете чая и изчакайте температурата му да се намали още, с цел да добавите меда и ще имате мощен имуностимулант за студените дни.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР