Всички знаем лошата слава, която се носи на петък 13-и.

...
Всички знаем лошата слава, която се носи на петък 13-и.
Коментари Харесай

Фатален петък 13-и очаква тези 5 зодии: за какво трябва да внимавате

Всички знаем неприятната популярност, която се носи на петък 13-и. Въпреки че датата в действителност се счита за щастлива в нумерологията, тя е изпълнена със суеверия и вярвания за хипотетичен неприятен шанс.

За първи път от 2017 година петък 13-ти се пада през октомври и има 5 зодии, които би трябвало да бъдат изключително деликатни на този ден.

На 13 октомври Марс в Скорпион образува поддържащ тригон към назадничав Сатурн в Риби, което ще накара всеки знак от зодиака да работи прочувствено и да разчита на интуицията си. За някои обаче това може да се окаже неверен ход, за който след това ще съжаляват.

Ето кои са 5-те зодии, които би трябвало да бъдат изключително деликатни на следващия ден и по какъв начин могат да се предпазят от отрицателни въздействия и неприятен шанс:
 5-те зодии, застрашени от неприятен шанс и неточности на този петък 13-и  5-те зодии, застрашени от неприятен шанс и неточности на този петък 13-и  5-те зодии, застрашени от неприятен шанс и неточности на този петък 13-и  5-те зодии, застрашени от неприятен шанс и неточности на този петък 13-и
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР