Всички знаем, че няма жена на света, която да не

...
Всички знаем, че няма жена на света, която да не
Коментари Харесай

3 фрази, които карат сърцето на мъжа да трепне

Всички знаем, че няма жена на света, която да не се радва на похвали от страна на представителите на мощния пол. Въпреки това, освен дамите желае да бъдат обичани, макар стандартите. Мъжете постоянно също са склонни да реагират на нежните думи. Психолозите издават една загадка –  3 изречения, които всяка жена би трябвало да споделя на избраника си допустимо най-често, с цел да укрепи връзката и да я направи още по-хармонична.

 „ Страхотно е, че те имам “

В актуалния свят доста дами ценят на първо място свободата и независимостта си, тъй че не бързат да признаят, че до известна степен имат потребност от обичания. Психолозите поучават да не се срамувате от това възприятие и по-често обръщате внимание на колегата си, че всичко, което прави, не остава неусетно. Че е оценено и на него ще бъде отвърнато. По този метод човек се усеща подтикван да продължава в същия дух. А това е задачата, нали?

„ Чувствам се толкоз добре с теб “

С дълготрайните връзки мнозина в един миг стартират да гледат на взаимния живот с обичания като на даденост и престават да правят оценка всичко, което близостта с този човек  им дава. Но не трябва да забравяме, че даже и най-идеалните връзки изискват прочувствена поддръжка, тъй че не пропускайте да казвате на колегата си понякога, че се чувствате добре и прелестно, когато той е в близост. Ако в действителност е по този начин, несъмнено.

„ Винаги съм на твоя страна “

Въпреки обстоятелството, че в визиите на всички актуалния мъж е мощен и самостоятелен, въпреки всичко всеки би желал да има човек до себе си, който да му даде рамо в сложен миг. И в случай че обичаната му е тази опора, такава помощ ще бъде доста стимулираща, тъй като ще му даде повече мощ и ще му помогне да се стреми към нещо ново. Същевременно и ще укрепи връзката сред двамата, безапелационни са специалистите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР