Всички знаем, че една от най-полезните риби е скумрията. Освен

...
Всички знаем, че една от най-полезните риби е скумрията. Освен
Коментари Харесай

С какво готвачите увиват СКУМРИЯТА, преди да я сготвят

Всички знаем, че една от най-полезните риби е скумрията. Освен това тя е и доста вкусна. Единственото неприятно нещо е миризмата на риба, която изпълва целия ни дом, до момента в който я готвим.

Днес обаче ще ви издадем един трик с помощта на който ще можете да приготвите учудващо вкусна рибка на тиган, без да усетите никаква миризма. Накрая месото ще е сочно, вкусно и топящо се в устата.
Как да сготвим скумрията, без да усетим миризма на риба?
Много е елементарно и сме сигурни, че всяка стопанка ще се оправи брилянтно с това предизвикателство.

Започнете с почистването и измиването на рибите, които ще готвите. Премахнете им главите, опашките и перките. Измийте усърдно под течаща вода и ги оставете встрани.

Тайната СЪСТАВКА, която трансформира СКУМРИЯТА в кулинарен шедьовър
Скумрията е една от най-полезните риби, които е целесъобразно да консумираме най-малко един път в седмицата. Свикнали сме да я похапваме п...

Заемете се с разчистване и рязане на лук на полумесеци и лимони на кръгчета. Овкусете рибата с подправки по ваш избор.

Вземете парче хартия за печене и върху него разстелете няколко полумесеца лук. Поставете рибата от горната страна, пъхнете лимони във вътрешността й и по-късно още веднъж я покрийте с лук. Накрая обгърнете скумрията с хартия и я опаковайте като бонбон.

Сложете тигана на котлона без никаква лой. Поставете опакованите риби и гответе по 15 минути от двете страни. След това премахнете хартията и сервирайте. Няма да усетите никаква миризма на риба. Месото ще е божествено сочно и вкусно. Гарнирайте с обичаните си картофки и похапнете на драго сърце.

Да ви е вкусно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР