Всички заедно минахме през труден период от почти 3 месеца

...
Всички заедно минахме през труден период от почти 3 месеца
Коментари Харесай

Искате почивка на море? Хотел “Елеганс” Ви чака само на 300 м от плажа във Варна с атрактивни промоции

Всички дружно минахме през сложен интервал от съвсем 3 месеца и в този момент търсим нови прекарвания, които да компенсират неналичието на позитивни страсти. Лятото към този момент “чука на вратата ”, а по този начин нареченият “Vitamin Sea ” сигурно ще ни помогне да разпуснем.



Ако търсите отмора на море, хотел “Елеганс ” е прелестният вид за Вас. Той се намира на 3 минути пеш от центъра на Варна и на към 300 метра от плажа – на тихата и спокойна ул. “Габрово ” . В непосредственост до него са ЖП гарата, обновената Морска гара с десетки заведения за хранене и нощни клубове, красивата Морска градина, исторически забележителности и атрактивни места като Римските терми, Аквариума и др . До “Елеганс ” са и доста административни и бизнес здания, митнически организации, банки, заведения, казина и така нататък



В последните дни хотелът обнови уеб страницата си и го направи доста елементарен, комфортен и наличен за потребителите . На него ще намерите както информация за стаите, удобствата и изискванията за настаняване, по този начин и ще научите за новите промоции, които са планувани за компании и постоянни гости.



Любезният личен състав ще се погрижи за Вас, като ще Ви посрещне и настани в комфортно за Вас време, ще приготви стаята или жилището съгласно Вашите условия, ще зареди минибара за Ваше улеснение и комфорт, може да Ви разсъни в избран час, с цел да не закъснеете, ще уреди закуски, обеди и вечери в близки заведения за хранене и ще направи Вашето бизнес посещаване или фамилна отмора незабравимо.

Стаите са просторни и всяка от тях разполага с климатик, тв приемник, ледник, вана и сейф .

Хотелът е един от дребното във Варна, който провежда ергенски и момински празненства . При резервации личният състав ще Ви окаже подпомагане за такси, екскурзии, прехвърляния, рентакар и други “Елеганс ” е подобаващ за релакс през всеки сезон на годината . Престоят в хотела е на преференциални и налични цени , а позитивните мнения и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги.



Всеки клиент на “Елеганс ” може да започва чудесно деня си, наслаждавайки се на закуска по избор и 60 типа кафе от пет кафемашини . Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. Има и домашни сладкиши по истинска италианска рецепта, а след вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино .



За контакти:
Адрес:  Варна, ул. “Габрово ” 24
Телефон за резервации:  0878 767449
Хотел “Елеганс ” във фейсбук
Email:  [email protected]
www.elegance-varna.com





" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР