Всички виждаме, че напоследък животът на Бритни е все по-вълнуващ.

...
Всички виждаме, че напоследък животът на Бритни е все по-вълнуващ.
Коментари Харесай

Бременна ли е Бритни Спиърс

Всички виждаме, че в последно време животът на Бритни е все по-вълнуващ. Пише записки, танцува, демонстрира се съвсем гола и прекарва доста време на плажа. А знаем всичко това, тъй като следим изявленията й в Instagram.
 Бритни Спиърс и провокативното видео, в което се появи гола на плажа
Бритни отново го направи

Новите голи провокации

И колкото и провокативно да е държанието й в обществената мрежа в последно време, Бритни съумя още веднъж да ни изненада и да накара всички отново да приказват за нея. Направи го с текста към последния си пост, който звучи като мистерия, чиято интерпретация накара всички да се чудят дали пък не чака третото си дете.

А постът й от понеделник, 11 април, в действителност е замайващ. В него тя написа, че поради пътуването си до Мауи е свалила килограми, " единствено с цел да си ги върне още веднъж ". И до момента в който се е чудила какво се случва със стомаха й, половинката й Сам Асгари се майтапи дали пък не е допустимо да е бременна...

Бритни продължава в обявата: " Затова си направих тест за бременност и... е, добре... ще имам бебе... 4 дни по-късно изглеждах още по-бременна от преяждане. Расте! Ако вътре са две... напряко не знам. "

Колкото и комплицирано и съпроводено с радостни имотикони да е посланието й, то въпреки всичко накара много международните медии да предположат, че Бритни може в действителност да е бременна.

напомня, че певицата и преди е изразявала желанието си още веднъж да има семейство. А явно, тя и 28-годишният фитнес модел Сам Асгари към този момент са построили постоянна връзка.

Самият той в последно време разгласява постове в Instagram, свързани с бащинството и фамилните полезности, на които изключително доста държи.
 Бритни Спиърс, децата, кучетата и какъв брой й мъчно е, когато нямат повече потребност от нея
Трудното самопризнание на Бритни Спиърс

И изцяло я разбираме за какво

Дали обаче всичко това е истина? Ще забележим ли Бритни отново с новородено бебе в ръце, или просто ще ѝ се наложи да прекара спомагателни часове във фитнеса, с цел да смъкна качените килограми, очевидно ще би трябвало да изчакаме и да разберем от самата нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР