Всички в листата на Реформаторски блок-Глас народен“ за 23 –

...
Всички в листата на Реформаторски блок-Глас народен“ за 23 –
Коментари Харесай

Божидар Лукарски: Да не разпиляваме десния вот

Всички в листата на „ Реформаторски блок-Глас национален “ за 23 – ти МИР в София, сме хора – демократи, свързани с концепцията, че България би трябвало да бъде почтена европейска страна, съобщи при показване на претендентите за народни представители в региона, лидерът Божидар Лукарски.

Моята идея за тази акция е да работя за оптимално обединяване на десния избор освен в София, само че и в цялата страна. Защото „ Реформаторски блок – Глас национален “ сме единствената достоверно дясна мощ, която влиза в Народното събрание. И всеки разпръснат либерален глас за партии, които нямат късмет, ще отиде за двете първи политически сили – ГЕРБ и Българска социалистическа партия, безапелационен беше Лукарски. Знаем какво следва, когато Българска социалистическа партия е мощна – тогава се прегръщат с Движение за права и свободи и раждат нещо като кабинета „ Орешарски “. Нашата мощ е в обединяването освен на десните партии, само че и на десните хора. Който не схваща това, волно или несъзнателно работи за Българска социалистическа партия, съобщи Лукарски.

Причината да се кандидатирам е, че в 43 Народно заседание свършихме доста, само че нашите борби останаха незавършени. В идващия парламент ще се борим за приемане на антикорупционния закон, на икономическите ограничения от нашата стратегия, на промяната в образованието, с цел да бъдат българските жители по-богати, по-силни и по-образовани, съобщи вторият в листата, Антони Тренчев.

Ивайло Йонков, трети в листата на 23 МИР беше безапелационен, че ще работи за дясно обединяване и за „ Силна България в обединена Европа. “. Призовавам хората, за които този слоган значи нещо, да дадат своя глас за нас, съобщи Йонков.

Николай Николов от „ Глас национален “ напомни откъс от Тери Пратчет – по какъв начин всеки три джуджета, седнали на една маса, неизбежно стигат до 4 гледни точки. За да не сме джуджета, би трябвало да се сплотяваме към полезности и да бъдем дружно, сподели Николов.

Пламен Антов съобщи, че дясното би трябвало да бъде мощно в идващия парламент, с цел да имаме мощна стопанска система, а Витали Хамбарджиев от БДФ напомни, че постоянно са били на страната на десните гласоподаватели, за свободна, демократична страна, подкрепяща дребния и междинния бизнес.

Виктор Гусев съобщи, че е приключил в Берлин и на инат на всичко, което са му казвали, решил да се върна в България и да потвърди, че младите българи не са кукли на конци и могат да вземат участие във вземането на решения.

Известният публицист Тодор Токин показа, че е една от жертвите на българското свободно слово, уволняван 4 пъти, все при ръководството на Българска социалистическа партия и Държавно стопанско предприятие. Моята идея е свободните медии. Това би трябвало да е необратим развой, който да не предстои на полемика, съобщи Токин.

ИТ специалистът Димитър Керемидчиев счита, че стопанската система ни би трябвало да е свободна и да се отвори към света, а това няма да е допустимо в случай че не се отървем от Държавна сигурност мафията. Студентът по политология Боян Чобанов беше безапелационен, че тази е най-хубавата листа на Република България и това ще се види на 26 март.

Станислав Благоев съобщи, че ще работи в Народното събрание за закон за лустрацията и закон за София, а Александър Йоцев, като основател на Българската стокова борса, уточни като собствен приоритет селското стопанство.

Братът на президента Желю Желев, Стоян Желев, който също е в листата на 23 МИР, в прочувствено слово съобщи, че ще работи за заслужено и навременно правораздаване, образована раждаемост и по-високи приходи, с цел да се подтикват образованите фамилиите с две и три деца, защото е неуместно след 27 години в България към момента да има небогати хора. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР