Всички сте чували, че връзките от разстояние не продължават дълго.

...
Всички сте чували, че връзките от разстояние не продължават дълго.
Коментари Харесай

Напук на твърденията – връзката от разстояние може да съществува

Всички сте чували, че връзките от разстояние не не престават дълго. Може би месец или два, само че не повече. Когато километрите разделят двама души, любовта е тази, която ги събира. А в случай че е същинска, тя ще устои на всичко и ще продължи да съществува.

Понякога по този начин се случва, че пътищата на двама души се разделят. Нова работа в различен град или университет на стотици километри от него. И ти нямаш избор. Решаваш да поемеш по този нов път, само че в това време и не искаш да загубиш него. И не следва разлъка. Грешно е изказванието, че една връзка е същинска тогава, когато и двамата гледате в една и съща посока. Ами в случай че имате разнообразни фантазии и цели, само че се обичате? Не е наложително любовната ви приказка да свършва тук. Има още доста моменти, които ви предстоят да изживеете дружно.

И двамата може да следвате задачите си и да се подкрепяте. Ти – него. Той – теб. Може да бъдете опора един за различен. И мощ. Не е нужно да гледате в една и съща посока. А просто да се обичате. И да не позволявате на километрите и другите неща да застанат на пътя ви. Лоялността и предаността са по-важни от всичко останало. И в случай че съумеете да ги опазите, любовта ви ще устои на дистанцията и на всички останали премеждия, с които ви срещна животът.

Представяме ти знаците, които демонстрират, че той е сериозен към теб и те обича, макар километрите, които ви разделят.

Уважава твоите полезности и вярвания

Подкрепя те. Уважава твоите полезности и вярвания. Кара те да вярваш в твоите фантазии и още повече – вдъхва ти куража да ги последваш. Дори и това да значи, че по този метод ти ще си надалеч от него. Той слага твоето благополучие и фантазии преди всичко. Готов е да те чака толкоз, колкото би трябвало. Защото знае, че ти си доста по-важна от всичко друго.

Показва благодарност

Той не те приема за даденост, нито за благосъстоятелност, даже и да сте отдавна дружно. Но при връзката от разстояние това става по-трудно. И той все по-често стартира да ти споделя какъв брой те обича и какъв брой е признателен, че си в живота му. Може и на моменти да наподобява леко скучен, само че не му се сърди. Липсваш му и това е единственият метод да ти покаже, че си значима за него. Не пести думи, нито усеща. Ако и ти усещаш това, което и той – показа му го. Може би по този метод той ще се почувства по-добре и спокоен.

Открито споделя възприятията си

Той няма терзание да бъде открит пред теб. Ясно декларира възприятията си без да се притеснява, че ще наподобява като мъж под чехъл или като малко дете. Когато той желае да ти показа по какъв начин се усеща, даже и когато е печален, това значи, че държи на теб и желае всичко сред вас да е намерено и да няма никакви секрети. Само по този метод ще съумеете да запазите вашата връзка, за която в този момент би трябвало да полагате доста повече грижи и старания тя да съществува.

Планове за бъдещето с теб

Въпреки връзката от разстояние и компликациите, пред които километрите ви изправят, той не стопира да възнамерява бъдещето в което присъстваш и ти. Това е повече от явен знак, че този мъж държи същински на теб и няма никакви планове да прекъсва връзката, даже и тя да е от отдалеченост. Винаги има метод и той би направил и невъзможното, с цел да продължи да бъде до теб.

Той те обича и има съществени планове към теб. Да, може би в този момент не сте всеки ден дружно, само че по този начин се постанова. Има нужното самообладание, с цел да те чака и няма самообладание да заживеете дружно.

Постоянно те посещава

Независимо от стотиците километри, които ви разделят, всякога, когато му се отдаде опция – той идва при теб. Защото ти си по-важна от всичко друго на този свят за него. Няма значение цялостният му график с задължения или това, че подценява останалите си другари и близки. За него единственото, което има значение е твоята усмивка, а знае, че той е повода за нея. Ако непрекъснато те търси и при първа опция те посещава, би трябвало да бъдеш сигурна, че този човек те обича повече от себе си. И има съществени планове към теб, без значение от дистанцията, което ви разделя. Предполага се, че километрите, които стоят сред вас, би трябвало да усложнят връзката ви и постепенно да изстинете един към различен. Но в противен случай. Те даже вършат обичта ви още по-силна и същинска. И той всеки ден тръпне в очакване да види красивите ти очи. Толкова те обича.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР