Всички станции не показват повишение на радиационния фон. Румънските станции

...
Всички станции не показват повишение на радиационния фон. Румънските станции
Коментари Харесай

Юлиан Попов: Няма радиация, вероятно става дума за дефект

Всички станции не демонстрират покачване на радиационния декор. Румънските станции също не демонстрират покачване. Вероятно става въпрос за недостатък. Това заяви министърът на околната среда и водите Юлиан Попов пред " Нова ".

Очаква ни по-топло време и нормализиране на ситуацията в страната, съгласно прогнозите на Национален институт по метеорология и хидрология, добави той. По думите му обаче би трябвало да сме готови за рискови обстановки, каквато, съгласно него, е била и вчерашната. „ Такъв сняг нормално се натрупва за няколко дни ", уточни министърът.

Юлиян Попов съобщи, че не е безстопанствен министър.

" Поканен съм от акад. Денков и Мария Габриел да се включа в държавното управление. Аз съм бил министър на околната среда и преди 10 години. Не е извънредно някой да се спре на мен. Номинация може да пристигна отвред. "

" Правителството е доста вътрешно. Работи добре, разбираме се между тях. Имаме напрегнати обстановки. В една народна власт не виждам нищо необичайно да се карат партии. Оптимист съм основно за това, което прави държавното управление и метода, по който министрите работим ", добави той.

Ресорният министър разяснява и мръсния въздух у нас. Той беше безапелационен, че наклонността в България е той да понижава доста. „ Спечелихме делото против Европейската комисия ", разгласи Попов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР