Всички спортни събития в Турция бяха отменени във връзка с

...
Всички спортни събития в Турция бяха отменени във връзка с
Коментари Харесай

Отмениха всички спортни събития в Турция, легенда моли за помощ - Други

Всички спортни събития в Турция бяха анулирани по отношение на опустошителните трусове в страната.
" Всички национални спортни събития, които се организират у нас, се приключват до второ разпореждане.

Всички наши съответни звена са в подготвеност под координацията на Службата за изключителни обстановки ", написа министърът на младежта и спорта Мехмет Касапоглу в Туитър.

По предварителни данни сега под руините са хиляди хора, измежду които и десетки спортисти, с които няма връзка на този стадий. Много известни спортни персони приканиха за поддръжка на Турция. Сред тях беше и именития някогашен вратар на националния тим Волкан Демирел, който сега е треньор на Хатайспор. Град Хатай е измежду най-сериозно потърпевшите от нещастието.

" Тук всички са нещастни. В Хатай умират хора. Моля за помощ. Почти нищо не можем да създадем сами. Ситуацията е тежка освен в Хатай, а и в прилежащите провинции. Моля, помогнете ", сподели през сълзи Демирел в обществените мрежи. Трима футболисти на Хатайспор са били извадени от разрушенията.

В неопределеност обаче е игралият и в Челси Кристиан Атсу, с който няма връзка. Медиите оповестиха и за гибелта на вратаря на Малатияспор Еюп Тюркаслан, само че информацията беше опроврегана от президента на клуба. Целият тим на Марасспор пък се оказал покрит под руините на паднал хотел. Един представител е избавен, останалите се търсят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР