Всички социални помощи за ноември ще бъдат платени преди коледните

...
Всички социални помощи за ноември ще бъдат платени преди коледните
Коментари Харесай

Социалните помощи за ноември ще бъдат изплатени преди празниците

Всички обществени помощи за ноември ще бъдат платени преди коледните празници, увериха от Агенцията за обществено подкрепяне. Хората, които вземат парите си посредством Български пощи, могат да ги получат до 20-и декември в това число. Това е последният ден на заплащане през пощенските станции, сподели Виктория Тахова, заместник-директор на Агенцията, написа БНР.

``
реклама

" Плащането към този момент стартира и то върви в " Български пощи ", от 13-о до 20-о число. Ще се постараем всички помощи да бъдат изплатени преди празниците, с цел да могат хората да ги употребяват целево. Всички обществени помощи, които се изплащат в " Български пощи ", останалите хора, които са декларирали заплащане по дебитна карта, към този момент би трябвало да са заредени техните карти. Тези, които получават в " Български пощи ", би трябвало да отидат и да получат средствата си. Ако не, ще бъдат депонирани в идващия месец, лицата няма да ги изгубят ".

252 000 заявки за разпределяне на помощи за топло са утвърдени през сегашния отоплителен сезон. Това е с 51 000 повече от предходната зима. Общата сума за петте студени месеца от ноември до март е 465 лв., тя към този момент е преведена предплатено на всеки утвърден. 

Парите тази година са с 92 лв. повече от миналата, защото се покриват 500 киловатчаса електрическа енергия на месец, при новите по-високи цени на тока.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР