Всички сме слушали какви ли не съвети за първата среща

...
Всички сме слушали какви ли не съвети за първата среща
Коментари Харесай

10 тайни как да го впечатлите още на първата среща

Всички сме слушали какви ли не препоръки за първата среща – дръжте се естествено, намерете нещо общо, не говорете единствено за себе си и така нататък Ако обаче в действителност желаете да спечелите вниманието му, тези редове са точно за вас.

Тук ще ви разкрием някои секрети за това по какъв начин да го впечатлите още на първата среща:

Бъдете занаятчия на езика на тялото

Първото усещане не е обвързвано единствено с това какво казвате, само че и с метода, по който го казвате. Навлизат невербалните знаци, което е хубав термин за всички неща, които тялото ви прави, до момента в който устата ви се движи.

Уверената стойка, директният контакт с очите и даже мощното театралничене могат да основат или разрушат първото ви усещане. Така че не забравяйте, че дирижирате оркестър от знаци на първата среща.

Започнете с малко, само че се стремете към огромното

О, класическото психическо злато, наречено техниката „ крайник във вратата “. На елементарен език за запознанства тя значи следното: Не започвайте с въпроса дали желае три деца или лятна къща във Франция. Опитайте нещо по-скоро от рода на: „ Обичаш ли кафе? “ или „ Идваш ли постоянно тук? “.

Ако желаете да извършите положително усещане, започнете с нещо, на което е елементарно да се каже „ да “, и по-късно си проправете път нагоре, като задълбочите диалога.

Покажете, че си заслужава да се приказва за вас

Ето тук общественото доказване е от изгода. Звучи комплицирано, само че е просто. По създание, в случай че другите хора ви харесват, е по-вероятно и индивидът насреща да ви хареса още на първата среща.

Така че давайте, споменете повърхностно по какъв начин с приятелите си сте отишли на оня величествен концерт предходната седмица. Това внимателно демонстрира, че сте човек, с който си коства да прекарате време.

Облечете се за триумф, само че бъдете същински

Първите усещания постоянно стартират още преди да се поздравите. Гардеробът ви споделя за вас. Затова носете нещо, което ви кара да се чувствате уверени, само че и да дава отговор на вашата същина.

Не желаете да изглеждате по този начин, като че ли се превъплъщавате в някой различен на първата среща, нали? Не създавайте подправен имидж, който по-късно не можете да поддържате. Това единствено ще докара до разочарования и за двамата.

 първата среща 10 секрети по какъв начин да го впечатлите още на първата среща

Освежете се и се посмейте малко

Хуморът постоянно е тайният сос в рецептата за положително първо усещане. Само не прекалявайте и не превръщайте срещата в комедиен сеанс. Един смях тук и там може да направи атмосферата по-спокойна и приятна и за двама ви.

Покажете усмивката си

Ах, простата мощ на усмивката. Тя е като скрито здрависване за мозъка, освобождавайки тези положителни ендорфини за вас и този, с който излизате.

Представете си, че влизате в кафене и забелязвате половинката си: откровената ви усмивка на процедура е инжекция с ендорфини за възстановяване на настроението. Това е основно за триумфа на първата среща.

Очите също са значими

Чувствате ли, че настава неловка пауза? Преди да започнете да си играете със сламката, поддържайте контакт с очите. Това е ръкостискането на доверие в света на запознанствата.

Очите ви могат да изпратят прилив на окситоцин – „ хормона на доверието “ – непосредствено в мозъка на вашата половинка.

Времето е всичко

На първата среща не е по никакъв начин хубаво да закъснявате. Точността е сигнал за надеждност и ви печели неотложно почитание, задавайки позитивен звук за всичко последващо прекарване дружно. Така че направете всичко, с цел да сте в точния момент там.

 първата среща 10 секрети по какъв начин да го впечатлите още на първата среща

Сближаване по общи ползи

Да откриете, че и двамата обичате една и съща рок тайфа или сте почитатели на съответен отбор, е като да разберете, че сте в един тим.

Споделените ползи основават обща основа, която работи като бърз път към връзката и прави първото ви усещане още по-запомнящо се.

Дръжте дъждовните облаци настрани

Поддържайте диалога безоблачен като ден на плажа. Мрънкането за това какъв брой неприятен е бил трафикът или по какъв начин не харесвате работата си хвърля сянка върху първата среща. Да, това са нещата от живота, само че несъмнено не са подобаващи за първо излизане с някого. Затова поддържайте диалога лек и занимателен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР