Всички сме чували за многото полезни свойства на лимона. Използва

...
Всички сме чували за многото полезни свойства на лимона. Използва
Коментари Харесай

Свекърва ми сипва сол в нарязан лимон, а щом научих защо почнах и аз ВИДЕО

Всички сме чували за многото потребни свойства на лимона. Използва се при готвене, прибавя се по време на консервиране и също към чай.



Лимонът съдържа огромен брой потребни субстанции, които имат удобен резултат върху човешкото тяло. Затова от jenata.blitz.bg преди време ви демонстрираха по какъв начин половин лимон прави чудеса с косата ви , както и за какво е добре да сложите другата половина до леглото си .



Но има метод, който ще помогне да увеличите потребните му свойства.

"Видях, че свеърва ми неведнъж нарязва лимона и го поръсва със сол. Попитах я за какво и щом ми сподели освен, че онемях, ами започнвах и аз да го върша ", с тези думи читатела на jenata.blitz.bg стартира писмото си, което изпрати на фейсбук страницата им, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки.

Но преди да ви разкриха тайната на нарязания лимон, посипан със сол, то от jenata.blitz.bg държат да напомнят, че солта пък има осем потребни свойства, за които надали сте подозирали .

Освен това преди време друга читателка на jenata.blitz.bg показа с нас на фейсбук страницата им , където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки, за какво свекърва й сипва сол в тоалетната паница и мивката .

Но в случай че желаете да научите за какво би трябвало да нарежете един лимон и да сипете сол в него, както и да видите доста забавни фотоси и видео, то посетете jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР