Всички сме чували максимата, че размерът няма значение и това

...
Всички сме чували максимата, че размерът няма значение и това
Коментари Харесай

5 пози, ако партньорът ви е с малък пенис

Всички сме чували максимата, че размерът няма значение и това е тъкмо по този начин. Дори и най-надареният представител на мъжкия пол няма да докара до оргазъм половинката си, в случай че му липсва добра техника и отдаденост. Но даже и дължината на достолепието да не е директно обвързвана с периодичност и силата на оргазма, въпреки всичко прекомерно дребният член може да затрудни достигането на партньорката до върха на удоволствието.

Жените, чийто сътрудник с неособено дълъг член могат да бъдат спокойни, че оргазмът за тях не е мираж. Просто е належащо да приложат някоя от следните пози и стенанията от наслаждение в леглото са им обезпечени.

Крака върху раменете

Позата с високо вдигнати нагоре крайници са гаранция за разтърсващ оргазъм. Има два разновидността за осъществяване - краката ви може да са разкрачени и единият да е подложен върху лявото рамо, а другият върху дясното, а може и да са събрани и сложени върху едното рамо, написа woman.bg. И в двата случая чувството ще бъде за по-дълбоко навлизане от нормалното, защото в тази поза се съкратява вагиналният канал. Освен това при V-образната поза, с каквото име е известно този вид навлизане, е налице и спомагателна стимулация на клитора и срамните устни, което е причина за мощен клиторен оргазъм. Усещането за по-дълбоко навлизане и стимулация на G-точката може да се реализира, в случай че изпълнявайки тази поза, добавите възглавница под таза.

На ръба

Мъжът сяда на ръба на леглото, като се подпира на лактите, а дамата го възсяда. Поза, която още веднъж предопределя проникването да бъде по-дълбоко, а също така интимните част на партньорката още веднъж се подтикват от триенето на телата. Плюс също по този начин е, че и двамата любовници имат опцията да дефинират темпото и натиска.

Кучешката

Любима на мъжете поза, която обаче набира своите последователи и измежду дамите, защото разрешава стимулация на G-точката. За да се случи това обаче, дамата би трябвало да е с глава и плещи, мощно наведени напред, а тазът да е изнесен обратно и нагоре. Освен това, самата поза на телата дава опцията за цялостно и надълбоко навлизане на пениса.

Ездачката

Тази поза също е добър вид, в случай че половинката ви не е изключително талантлив, тъй като силата за установяване на темпото е напълно във вас. Вие контролирате както бързината, по този начин и степента на навлизане.

Мида

Легнете по тил и вдигнете крайници към гърдите. Тази поза ще даде на обичания ви опцията да проникне надълбоко във вас и да ви докара до разтърсващ оргазъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР