Всички сме чували, че няма нищо по-неприятно от това са

...
Всички сме чували, че няма нищо по-неприятно от това са
Коментари Харесай

НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ: Не сваляйте чорапите по време на секс, за да достигнете оргазъм

Всички сме чували, че няма нищо по-неприятно от това са вършим секс с човек, който по време на половия акт не смъква чорапите си. Е, въпреки всичко учени откриха, че има една много шокираща употребява от това по време на секс да не смъкваме чорапите си, оповестява БЛИЦ.

Да стартираме в началото от едно друго място. Оказа се, че в случай че сте от тези, които заспиват в меки чорапи, без да ги събуят до сутринта, тогава поздравления, вършиме всичко както би трябвало. И всичко това, тъй като обуването на чорапи през нощта е доста добра концепция.

Учени от университета в Грьонинген (Холандия) са открили, че хората, които спят с чорапи, не изпитват проблеми със съня и секса, а вероятността от оргазъм при тях се усилва с цели 80%. Освен това, в случай че загубите чорапите си по време на процеса, тогава възможностите ще бъдат понижени на половина.
свързани новини10465на 13.09.201917277на 31.08.2019
Според доктор от Китай Елизабет Тратнер краката в чорапите се затоплят по-добре, вследствие на което кръвоносните съдове се уголемяват, а до мозъка се изпраща сигнал да заспи. Хората, които носят чорапи през нощта, заспиват 15 минути по-рано от нормално.

Освен това вазодилатацията води до възстановяване на половата функционалност. Учени от Холандия откриха, че 80% от двойките, които вършат секс с чорапи, доближават оргазъм доста по-бързо. Ако в припадък на пристрастеност чорапите „ отлетят “ дружно с останалите облекла, тогава по-малко от 50% от субектите ще доближат до оргазъм.

Не са нужни обаче крайности. Изобщо не е належащо да скачате в леглото в същите чорапи, в които се движите по през целия ден, първо в офиса, във фитнеса, а по-късно и вкъщи. Ходенето в едни и същи чорапи за дълго време е най-малкото рисково за здравето - по този начин можете да хванете гъбички, а несъмнено и доста малко хора се възбуждат от това.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР