Всички сме били в тази ситуация - седите удобно в

...
Всички сме били в тази ситуация - седите удобно в
Коментари Харесай

4 неща, които да си кажете докато сте в турбуленция

Всички сме били в тази обстановка - седите комфортно в средата на полета и внезапно усещате по какъв начин самолетът се разклаща. Хващате се крепко, поглеждате през прозореца и виждате... нищо. Това, което изпитвате, е безпокойство, дискомфорт и през главата ни минава оня въпрос "Какво ще стане, в случай че умра тъкмо в този момент? "

Ето четири неща, които можете да мислите когато преживявате турбуленция, с цел да успокоите нервите си:

1.Запитайте се дали стюардите са сюрпризирани. Обикновено отговорът е "не " и това е по този начин, тъй като те летят от самото начало. Те са хората, които знаят по кое време турбуленцията се усеща естествена, а когато е време да се вземат защитни ограничения. Затова едно от първите неща, които може да извършите когато преминавате през турбуленция, е да потърсите с взор стюардите, в случай че се занимават с нормалната си активност, тогава всичко е наред.

2. Мислете си, че минавате през автомагистрала в ремонт. Точно както десните ви гуми влизат в дупка, която ви кара да мислите, че бронята ви ще падне, виждате знак за неравности. Е – представете си, че със самолета се случва нещо сходно.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР