Всички ще остареем някой ден, едни по-рано, други по-късно, но

...
Всички ще остареем някой ден, едни по-рано, други по-късно, но
Коментари Харесай

Трогателно писмо от една остаряваща майка до нейната дъщеря

Всички ще остареем някой ден, едни по-рано, други по-късно, само че в никакъв случай не трябва да забравяме от кое място сме тръгнали, кой ни е държал за ръка, когато сме правили първите си стъпки, кой е бил нашият максимален почитател, когато сме реализирали триумфи и кой е бърсал сълзите ни, когато сме срещали житейските си разочарования.

Днес ви предлагаме да прочетете едно трогващо майчино писмо, изпълнено с доста истина и мощни страсти.



****

Мое благо момиче,

в деня, когато видиш, че аз одъртявам, апелирам те да бъдеш търпелива, само че най-много да схванеш какво става с майка ти. Ако до момента в който приказваме, аз дублирам едно и също за хиляден път, не ме прекъсвай, поправяйки ме: " каза същото преди минута... " Само слушай, апелирам те.

Опитай се да си спомниш времето, когато ти беше дребна и аз четях една и съща история всяка вечер, до момента в който ти не заспиш.

 Thinkstock

Когато не желая да се окъпвам, не ми се сърди и не ме притеснявай. Помниш ли, когато ти беше малко момиченце и аз трябваше да търча след теб с намирането на милион оправдания, единствено с цел да те накарам да влезеш в банята?
 Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu Edna предлага Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu
Когато видиш какъв брой съм профан, когато става дума за новите технологии, дай ми време да се науча и не ме гледай с упрек. Помни скъпа, аз теб търпеливо те учих по какъв начин да правиш доста неща - по какъв начин да ядеш вярно, по какъв начин да се обличаш, по какъв начин да си връзваш косата и по какъв начин да се справяш с всекидневието и трудностите, които ти носи живота.



В деня, в който видиш, че аз одъртявам, апелирам да бъдеш търпелива, само че най-много да опиташ да ме схванеш.

 Thinkstock

Ако от време на време изгубвам централизация за това, което приказвам, дай ми време да се сетя, в случай че не мога - не се нервирай, не бъди нетърпелива и арогантна. Само знай в сърцето си, че най-важното нещо за мен е да бъда тук, до теб.

И когато моите остарели и уморени крайници няма да ме движат бързо както преди, дай ръката си по същия метод, по който аз ти предлагах моята, когато ти за пръв път проходи. Когато тези дни дойдат, недей да се чувстваш тъжна, а просто бъди с мен, до момента в който дойда до края на живота ми с обич.



Аз постоянно ще те оценявам и ще бъда признателна за подареното ни време и щастието, което споделяме дружно. С необятна усмивка и голяма обич, която постоянно имам за теб, просто желая да ти кажа - " Обичам те, моя скъпа дъще! "

За още потребни и практични статии .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР