Всички щастливи семейства си приличат. Всяко нещастно семейство е нещастно

...
Всички щастливи семейства си приличат. Всяко нещастно семейство е нещастно
Коментари Харесай

Тези зодии не се разбират с родителите си, кавгите са постоянни

Всички щастливи фамилии си наподобяват. Всяко нещастно семейство е нещастно по своему “ – този популярен откъс на Лев Толстой изцяло разказва обстановката в много семейства. 

Всички знаем, че от време на време сред нас и околните ни има кавги, кавги и викове. Редом с това обаче има и щастливи мигове на съгласие, поддръжка и любов.

Да, само че не постоянно и не при всички. Наясно сме, че има доста хора, които въобще не се схващат с околните си и непрекъснато враждуват с родителите си.

Е, съгласно астролозите най-зле е ситуацията за две зодии. „ Представителите на тези две зодии въобще не се схващат с родителите си и това си е. кавгите им са непрекъснати и за цялостен живот “, споделят астролозите.

Ето кои са двете зодии, които въобще не се схващат с родителите си:

Близнаци
През цялото детство на множеството Близнаците родителите им (гарантирано) са били заети да изградят кариерата си, да печелят пари, да обезпечат фамилията и детето си. Зад всичко това са не запомнили, че детето има потребност от внимание, грижа, обич и деликатност. Ето за какво представителите на тази зодия щом пораснат се сърдят на околните си за това.

Освен това Близнаците не имат вяра доста на родителите си, не споделят с тях прекарванията си и не разкриват тайните си. Семейните връзки са най-вече обтегнати.

Стрелец
Често Стрелците се карат с родителите си, тъй като желаят да наложат своите убеждения на децата и да ги принудят да създадат нещо. Например, в случай че една майка е мечтала да стане певица като дете, само че не е съумяла, тя несъмнено ще изпрати щерка си да учи вокал, даже и да не желае, пише jenata.blitz.bg.

Такива типични обстановки за доста фамилии постоянно стават причина за многогодишни кавги, неодобрение и даже фамилни вражди.

Стрелците също не се доверяват изключително на родителите си с персонални прекарвания, както и не споделят тайните си с тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР