Всички шофьори много се нервират, когато на някой жп прелез

...
Всички шофьори много се нервират, когато на някой жп прелез
Коментари Харесай

Когато бариерите се спуснаха, всички шофьори наизлязоха от колите си. Но когато видяха влака, някои не се сдържаха и прихнаха да се смеят (ВИДЕО)

Всички водачи доста се нервират, когато на някой жп прелез се спуснат бариерите тъкмо пред тях. Защото знаят, че им следва много огромно очакване, до момента в който мине влака. Колкото и да е неприятно чакането обаче, то е наложително, с цел да са в сигурност всички. Особено досадно става, когато влакът се бави и когато е товарен и дълъг. За страдание някои нетърпеливо минават през бариерите с риск за живота си. Когато пуснах за първи път това видео си помислих, че колите и камионите ще създадат тъкмо това. Но с изненада открих, че водачите са слезнали от камионите си и всички са вперили очи в идващия трен. Обикновено влаковете не провокират подобен интерес и водачите, само че тук несъмнено има за какво.

Този трен се движеше с извънредно мудна скорост, само че сигурно няма да се сетите за какво, преди да видите видеото по-долу. Въпреки, че не беше претрупан, този трен пъплеше едвам едва и вие ще се учудите, когато разберете за какво! Когато влакът се появи, на никой не му се вярваше за какво се движи с такава скорост, само че откакто видяха, хората се хванаха за главата, а някои се смяха с глас, тъкмо както и аз. Вижте клипа и се посмейте, когато разберете същинската причина за това!

Малко слонче преследва рой птици и се заиграва с тях
На идващото видео пък ще се изкефите на това сладко малко слонче, което се заиграва с рой птици, прелитащи в близост. То съумява да ги следва, подтичвайки по шосето, като маха с дребното си хоботче. Никой не знае какви мисли се въртят в слонската му глава, само че картинката е изключително умилителна. По този метод то занапред ще опознава големият заобикалящ свят. Гледайки го всички се замисляме за раждането на новия живот, а видеото несъмнено ни цялостни с положителна сила. Вижте този готин сладур и го споделете с близки и другари.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР