Всички се страхуваме да не направим грешка и да останем

...
Всички се страхуваме да не направим грешка и да останем
Коментари Харесай

Накарайте го да се влюби в това и ще бъде с вас завинаги

Всички се опасяваме да не създадем неточност и да останем до края на живота си с неверния човек. Постоянно си задаваме въпроса „ Дали сме с верния мъж? “. Притесняваме се дали сме взели вярното решение.

Затова би трябвало да го привлечете с това, което имате единствено вие, поучават психолозите.

Накарайте го да се влюби

Накарайте го да се влюби във вашия взор, в метода, по който го гледате

Очите в никакъв случай не лъжат. Ако в действителност обичате този човек и желаете да го извършите ваш, тогава го накарайте да се влюби в метода, по който го гледате. Така че, гледайки в очите ви, той да няма подозрение, че вие го смятате за единствен.

Накарайте го да се влюби във вашия смях и възприятието ви за комизъм, а не във подправените усмивки

Никой не е притеглен от подправени хора. Когато вашият обичан види усмивката ви, той незабавно би трябвало да забележи, че тя е откровена. Всички се смеем по разнообразни способи: звукът на смеха, по какъв начин присвиваме очи, по какъв начин тялото ни потръпва от страст. Ако той се влюби във вашия смях и възприятие за комизъм, то тогава вие постоянно можете да го накарате да се усмихва, припомняйки си вашите смешки. И той в никакъв случай няма да желае да напусне тази, с която се забавлява.

Накарайте го да се влюби във вас, когато вършиме това, което обичате, а не когато му обръщате внимание

Това е най-хубавата „ примамка “. Всеки мъж ще ви обърне внимание и ще ви изслуша, в случай че ви харесва. Но всички се държим по друг метод, когато вършим това, което обичаме. Когато танцуваме в кухнята, когато се храним, когато пеем, до момента в който чистим, когато затваряме очи от наслаждение, вкусвайки от обичаното ни ядене. Всички тези дребни неща ни вършат неповторими. И в случай че ви следи в такива моменти, сигурно ще ви запомни, правейки същото и без вас. Тогава той ще мисли за вас и това ще му помогне да се влюби още по-силно.

Накарайте го да се влюби във вас, когато говорите, когато спорите, а не когато се съгласявате с неговите решения

Лесно е да обичаш тези, които са съгласни с нас във всичко. Няма стрес, само че няма и пристрастеност. Ако го устройва, значи не е заслужен за внимание. Накарайте го да се влюби във вас, когато защитавате мнението си, когато обяснявате за какво мислите по метода, по който мислите, за какво вашето решение може да е по-добро от неговото.

Доверието е необикновено нещо от позиция на мъжете и всяка жена би трябвало да го има поради. Ако имате друго от неговото мнение, кажете му.

Накарайте го да се влюби във вас, когато сте тъжни, изтощени, нервни, а освен когато сте в въодушевление и положителни

Това са моментите, в които не желаете нищо друго. Той би трябвало да ви възприема като човек, който не постоянно е благ и благополучен. Ако той ви приема и обича даже в такива положения, тогава има огромна възможност той да остане вечно с вас.

Ако ви одобри такава, какъвто сте, в случай че се влюби освен във вашата хубост, само че и във вашите дефекти, той ще е с вас, няма да желае да отиде на никое място другаде!

По материали от непознатия щемпел

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР